Kit küldenétek az iskolába: keresztény aktivistákat, vagy LMBTQ aktivistákat?
A keresztény aktivisták a zsidó-keresztény családmodellről tartanának előadásokat.
Az LMBTQ aktivisták ezt azzal egészítenék ki, hogy ha két férfi nevel egy gyereket, az nem bűn.
"Az LMBTQ aktivisták ezt azzal egészítenék ki, hogy ha két férfi nevel egy gyereket, az nem bűn."
Azt sem felejtsük el, hogy az LMBTQ aktivisták pontosan tudják, hogy a homoszexualitás pszichés zavar. NEm csak arról beszélnek, hogy nem bűn, ha két azonos nemű gyereket nevel, hanem mindenféle kamu történetekkel próbálják befolyásolni a gyerekeket, hogy a meleg élet milyen buli, milyen felszabadult, ne álljanak be a mókuskerékbe. A buzulás, a drog, a pedofília mennyire jó dolog, ne legyen konzervatív és becsületes, mert az szívás
@10:40
Amiket itt össze hadoválasz az kb olyan szintű tévképzetes agyrém, mint hogy "ha az ellenzék nyer akkor mindenkinek törvénybe teszik kötelezővé a nemváltást meg a buzulást".
"A buzulás, a drog, a pedofília "
Ezeket minek mosod össze egyáltalán?
Jó az a kevés pipás agyaluágyult nyilvánvalóan csak troll.
Engedjétek el, majd megunja.
"Ezeket minek mosod össze egyáltalán?"
Én? Nézd meg a prájdot. Buzulás, drog, pedofília.
És láthatóan a személyeskedésen kívül nincs semmi érvetek. Azaz igazam van. Bizonyíték: 27-es hozzászólás. 27-es köszi a segítséget:)
Összefoglalva: a buzulás, a drog és a pedofília szerintetek menő dolog, utcára kell vinni és 4 éveseknek is tanítani kell. Gratulálok. Jah, valamelyik az animal szexet is törvényesíteni akarja. Ügyes. 4 éves kisgyerek megerőszakolása után jól jön egy kis bré a meleg állati seggbe. Brávó "fiúk"
#29, a Biblia mellett olvashatnál más irodalmat is. Ajánlom szíves figyelmedbe a Magyar értelmező kéziszótár című könyvet, azon belül is a "szarkazmus" címszót. Meg fogsz lepődni, hogy milyen érdekes dolgokat írnak róla.
Ha keresőbe beírod, a neten is találhatsz róla dolgokat, érdemes megpróbálni.
"Kit küldenétek az iskolába: keresztény aktivistákat, vagy LMBTQ aktivistákat?"
Egyiket sem!
Azt nem értem hogy a meleg propaganda miért nem rendez havonta hirdetett rendezvényeket, és azok az apák és anyák akik ugy döntenek hogy meg akarják tanitani a gyereküknek ezt a haladó progresziv felvilágosodott nézetet, azok menjenek el ugy együtt.
Az én gyerekemet majd én tanitom és nevelem mivel kötelességem nehogymár más tanitsa és eröltetse rá a nézeteit pofátlanul!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!