A kereszténység egyetért Jehova tanúi melegellenes rajzfilmjével?
2016-os cikk, a rajzfilmet nem láttam, de olvastam róla itt:
A kereszténység szerint szükség van ilyen melegellenes rajzfilmre, illetve az abban lévő tartalmat helyesnek találja?
#3 hol lehet megnezni?
a cikkben a ket video mar nem letezik hat 2016 os
erdekes hogs 2021 ben aktualis epp most (mondjuk mindeg, de mostani politikai hirek es esemenyek miatt)
Nem néztem meg a rajzfilmet, ez igaz. Azt hiszem elég volt az, amiben Jehova tanúi azt mutatták be, hogy nem helyes játék varázslóval játszani...
Elég volt a tartalmát elolvasni, ami viszont egyetértelműen melegellenes, hiszen az ókori zsidó-keresztény családmodellt teszi meg helyesnek, amivel egyáltalán nem értek egyet. Ezért arra gondoltam, hogy ebben a kereszténység is osztja a Jehova tanúi törekvését ebben az ügyben.
Véleményem szerint az is család, ahol két férfi vagy két nő nevel tisztességesen egy gyereket.
#6 hat ki tudja
csalad meg csak csak
de nem is errol volt szo nem?
most 2 vagy akar 3 no/ferfi nevelhet gyerekeket
viszont nem nevezheti egyik ferfi anyanak magat ahogyan egyik no sem apanak
csalad (kolletiven) jogi fogalomkent hogyan el? Es miert kellene mashogy?
Valóban nem, viszont egy transznemű nő (született férfiként) mi legyen akkor?
A fenti adatlapon Andreja Pejic látható, aki bár férfiként született, ma már nő. Egyébként eléggé nőies is, az utcán nem igazán lehetne megmondani, valaha férfi volt.
Mármost, ha egy ilyen ember, ki hasonlóan néz ki, örökbe fogad egy gyereket, mit mondjon az neki, apa? Szerintem inkább anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!