Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A kereszténység egyetért...

A kereszténység egyetért Jehova tanúi melegellenes rajzfilmjével?

Figyelt kérdés

2016-os cikk, a rajzfilmet nem láttam, de olvastam róla itt:

[link]

A kereszténység szerint szükség van ilyen melegellenes rajzfilmre, illetve az abban lévő tartalmat helyesnek találja?

2021. júl. 25. 17:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ez az utolsó írásom Godaine! Békülj meg önmagaddal. Neked nem velem vagy a hívő emberekkel van bajod hanem önmagaddal és Istennel. Te hinni akarod azt hogy a tudomány bebizonyította Isten létét. Én meg abban hiszek hogy nem.

Nem tudom honnan vetted hogy hazudok önmagamnak. De te ebben akarsz hinni hogy hazudok önmagamnak és a feleségemnek. Erre a prekoncepcióra nem tudok mit mondani. Lehet hogy jobban ismerem önmagadat mint te. Ne haragudj ez borzasztó hogy a világnézeti frusztrációdat egy olyan emberen akarod levezetni mint én, akit nem ismersz. Miért akarsz erősödni abban a hitben hogy nincs gyógyulás a mentális és érzelmi sérülések talajából kinőtt homokosságbol vagy leszbianizmusbol? Miért nem azokat a videókat nézés ahol volt homokosok és bik vallanak arró hogy hogyan szabadultak meg? Javaslom meghallgatásra a LESZBI VAGY NEM LESZBI című YouTube-on elérhető 30 perces videót! Csak az a baj hogy eleve abban hiszel hogy a másság nem gyógyítható. Itt van egy ember aki leírja hogy milyen volt es milyen lett és te rágalmazod és le hazugozod ahelyett hogy kiváncsi lennél az élettörténetére és nyitott szívvel hallgatnád. De nem vádollak csak csodálkozom! Lehet hogy te is azért vagy ennyire frusztrált mert vagy neked vagy valamelyik szerettednek nem sikerült ebből megszabadulnotok. Egy idő után pedig elfogadtad a helyzetet aztán már meg is szeretted. ( de lehet hogy tévedek , akkor viszont elnézést kérek) Ez a baj a deviáns életforma megszeretése. Ne rám légy dühös vagy a többségre akik a normalitás talaján állnak. Inkább azt a kérdést tedd fel hogy miért vagytok kisebbségben a véleményetekkel? Ha ezeket a sorokat nyitott szívvel olvasod akkor remelem nem indulatból és agresszívitásból válaszolsz mint eddig hanem érdeklődő kérdéseket teszel fel. Soraimat zárom nem irok többet bármivel vádolsz majd nem irok. Békesség jöjjön a lelkedre és életedre!

2021. aug. 1. 15:36
 32/34 Godaime ***** válasza:
64%

Ismét a hittel jössz nekem.. Ember, ez nem hit kérdése, hanem tudásé. Tengernyi bizonyíték van az ellen, amit mondasz. Egy vallás meggyőzhet arról, hogy valami baj van veled, arról, hogy beteg vagy amiért vonzódsz a saját nemedhez, de ez a valóságban nem így van. Ez nem egy rossz vagy jó dolog. A heteroszexualitás sem jó vagy rossz. Egy embert nem az határoz meg, hogy mit kezd a nemi szervével.

Inkább tedd fel magadnak a kérdést. Ha valóban létezik egy JÓ isten aki mindenkit olyannak szeret amilyen, miért akarná, hogy megváltozz? Miért akarná, hogy hazudj önmagadnak? S legfőképpen, miért érdekelné, hogy ki kivel szexel? Egy ilyen lény képes világokat teremteni és elporlasztani egy szempillantás alatt, szerinted nincs jobb dolga ennél? Nem inkább az éhezők millióival kellene foglalkozzon?

A másik dolog meg az, hogy igen, én biszex vagyok. Így van ez mióta az eszemet tudom. Voltak nehéz időszakaim, féltem, hogy a környezetem nem fogad majd el, de szerencsére jelenleg olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik szeretnek. Nem vagyok deviáns vagy beteg, hiszen nem a szexualitásom határoz meg. Semmi pénzért nem változtatnám meg az énem egy részét, ettől vagyok az, aki és így érzem teljesnek magamat. Ha tetszik ha nem, a világ változik és ez itthon is normálisnak fog számítani majd 1-2 évtizeden belül, csakúgy mint nyugaton és a világ akkor sem fog összedőlni majd.

2021. aug. 1. 15:45
 33/34 Godaime ***** válasza:
Egyébként meg istenre nem haragszom jobban, mint Voldemortra a Harry Potterből, aki ugy-e szintén egy képzeletbeli karakter.
2021. aug. 1. 15:47
 34/34 anonim válasza:
Ok ugyanazon a velemenyen vannak, de Jehovavista biblia azt mondja, hogy csak azokat itelik el akik meleg tevekenysegeket vegeznek(Tehat akik testi kapcsolatban vannak) , csak mar ok is belebeszelnek mindent az o bibliajukba is, ami nem is ugy van a bibliajukban
2021. nov. 23. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!