Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztények tisztában...

Godaime kérdése:

A keresztények tisztában vannak vele, hogy a Biblia szerint Isten alkotta meg a gonoszt is?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért hiszik, hogy ez a lény teljesen jó? Ha meg nem, akkor miért tagadják?

2021. júl. 19. 19:40
 111/139 A kérdező kommentje:
111, Az ateisták nem Sátánisták, semmilyen fikcionális lényt nem tekintünk igazinak.
2021. júl. 22. 09:43
 112/139 anonim ***** válasza:
29%
#110 Sajnos én veletek ellentétben nem okoskodok, hanem lerántom a leplet a hülyeségeitekről, amit ti marha értelmesnek próbáltok beállítani. Original álértelmiség a köbön. Szövegértés + irónia ismeret = nagy határ 0 a részetekről. Vagdalóztok, csapkodtok, vádaskodtok, pocskondiáztok, mentegetni próbáljátok egymást rosszabnál rosszabb magyarázatokkal. Szellemi mélyrepülés. De ti ezt élvezitek ahogy látom. Respect, egy értelmes ember már tarkón lőtte volna önmagát a szoba átellenes, de mégis központian szélső baloldali sarkából, ha ezt a bohóckodást kéne előadnia amit ti csináltok betyár becsületes nethuszárok módjára, napi szinten.
2021. júl. 22. 09:45
 113/139 anonim ***** válasza:
73%

"Marha sok értelme nincsen a #-nek ha percenként törlitek a kommenteket és folyton változik, hogy melyik komment lesz abban a megjelölt sorszámban. "

Ha egyetlen érvetek, bizonyítékotok, cáfolatotok sincs semmire, csak személyeskedésre vagytok képesek, akkor miért csodálkozol hogy törlik a kommentjeid?

2021. júl. 22. 09:55
 114/139 anonim ***** válasza:
16%

"a egyetlen érvetek, bizonyítékotok, cáfolatotok sincs semmire"

Hajtogasd csak. Mi meg közben rengeteg embert győzünk meg, hála a stílusotoknak és a hazudozásaitoknak. Fogalmad sincs, hogy pl. a 114-es és a hasonló hozzászólásaiddal mennyire a segítségünkre vagy:) Csak így tovább! Köszönjük szépen!

" akkor miért csodálkozol hogy törlik a kommentjeid?"

Nem csodálkozunk. Akkor csodálkoznánk, ha nem törölnétek és tiltanátok minket. Akkor komolyan elgondolkoznék, hogy igaz-e a Biblia. De így ti magatok is igazoljátok a Bibliát meg mást is

2021. júl. 22. 10:02
 115/139 anonim ***** válasza:
Az én kommentjeimet nem törölték. Ezen az oldalon nincs min csodálkozni amúgy sem. :D Valójában emg ti személyeskedtek. Azt meg hogy ti szmeélyes sértésnek veszitek, hogy kiröhögjük az értelmetlen érveléseiteket, hát az már legyen a ti problémátok. Ismételten csak az értelmes vitakultúra hiánya. Még képmutatóak is vagytok, hiszen addig nem zavar senkit a rágalamzás és vádaskodás amíg valaki a ti véleményetek mögé áll be. Addig a másikat mindenféle szemétnek elhordhatják, nem lesz törölve. Nektek az igazság fáj, de nagyon durván. Tehát ez a kommented is az általam említett mentegetőzés szánalmas példája.
2021. júl. 22. 10:03
 116/139 A kérdező kommentje:

"De így ti magatok is igazoljátok a Bibliát meg mást is"

Nagy keresztény létedre olvastad egyáltalán a Bibliát? Mert én igen. Többet között ezért vagyok most ateista. Annyi a hülyeség és az ellentmondás abban a könyvben, hogy egy épeszü felnőtt ember soha nem tudja komolyan venni, ha egyszer elolvassa.

2021. júl. 22. 10:06
 117/139 anonim ***** válasza:
43%
Tudod nem csak olvasni kellene hanem értelmezni is.
2021. júl. 22. 10:08
 118/139 anonim ***** válasza:
78%

"De így ti magatok is igazoljátok a Bibliát meg mást is"

Tehát hogy mi cáfoljuk a hazugságaitokat, a moderátorok pedig törlik a személyeskedéseitek és a provokációtok, ez szerinted igazolja a Bibliát. Hát, az igen...

2021. júl. 22. 10:11
 119/139 anonim ***** válasza:
12%

"Annyi a hülyeség és az ellentmondás abban a könyvben, hogy egy épeszü felnőtt ember soha nem tudja komolyan venni, ha egyszer elolvassa."

Ismét egy világrengető bizonyíték:) Életetekben egy konkrétumot nem mondtatok még, csak ilyenekkel éveltek:

"ez igaz, mert tény"

"a biblia nem igaz és kész"

"Jézus nem létezett, ez vitán felül áll"

"Annyi a hülyeség és az ellentmondás abban a könyvben, hogy egy épeszü felnőtt ember soha nem tudja komolyan venni"

"azért nem igaz a Biblia mert csak"

stb.

"Többet között ezért vagyok most ateista"

Tudom. Az egódat megsértette Isten, ezért gyűlölöd. Hallgass csak az egódra, az kifizetődő :)

2021. júl. 22. 10:12
 120/139 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy nem számít milyen példát hozok fel, a válaszod úgyis az lesz, hogy isten varázslatos ereje miatt történt a dolog. Annyira el vagy szakadva a valóságtól, hogy képtelen vagy a tények megértésére.

De rendben, csak azért hogy lássam milyen kifogást találsz. Kérlek magyarázd el nekem miként volt lehetséges több millió állatfajt felrakni a biblia által leírt Noé bárkájára. Hogyan teleportáltak hozzá a világ minden tájáról, mivel etette őket és a húsevő állatok miért nem tépték szét egymást. Továbbá azt is mondd meg nekem, hogy miként tárolta az édesvizi halak több ezer féle példányát illetve a több millió rovarfajt.

2021. júl. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!