Az emberek miért akarnak ennyire reinkarnálódni?
"Több emberrel is beszéltem erről és nagyon szeretnének reinkarnálódni"
Ne csak olyanokkal beszélgess, akik nincsenek tisztában a reinkarnációval!
.
"hinni benne hogy létezik"
Ha te hiszel, azt várják, hogy győzzed meg őket is, ehhez itt hiába kérsz segítséget.
,
HA van reinkarnáció, akkor tök mindegy, hogy te mit akarsz és mit nem, halálod után!
,
A kérdésre:
azért, mert elérni akarják a teljes megvilágosodást.
Én a kereszténységet tiltanám be,bőven kártékonyabb,mint a reinkarnáció hite.
A kereszténységben jórészt folyamatos félelem honol a vétkek által,a buddhizmus viszont nyugalmat, és háborítatlanságot hirdet, ahol hiányzik a nagymértékű ingerelhetőség, és a kategorikus imperatívusz egyaránt. Vérmérséklet tekintetében a kereszténység szangvinikus jeleket mutat, míg a buddhizmus hűvös, szelíd, és így is éppen olyan bölcselkedő tud maradni.
5ös vagyok és nem vagyok keresztény ill. a lélekvándorlást sem hiszem el,csak ha már vallási nézetet akarsz betiltani akkor az inkább a jézusisták elmebaja legyen-erre mutattam volna rá.
Az meg hogy félnek az elmúlástól totál hülyeség,pont hogy a keresztények gondolják azt,hogy az egójuk és személyiségük átmentődik a halál után,ha valaki a reinkarnációban hisz annak az elmúlás a kivánatos nem pedig egy új élet amihez az elözőnek semmi köze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!