Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az emberek miért akarnak...

Az emberek miért akarnak ennyire reinkarnálódni?

Figyelt kérdés
Több emberrel is beszéltem erről és nagyon szeretnének reinkarnálódni legalábbis hinni benne hogy létezik. De ez igazából csak egy nagy teher egy újabb szenvedés, én miután meghaltam nem akarok egy méhbe vagy egy tyúktojába belekerülni. Valakinek ez a kiút a mindennapok sötétségéből hogy egy új életbe lehet király lesz, vagy jeff bezos kisfia?

#vallás #valláskritika #reinkarnáció #tehén #Hinduisták #Anagypapámegylégy
2021. júl. 13. 23:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%

A kérdésre is válaszolva.

Nem akarnak, de mivel senki sem tudja mi van az életen túl, így a lelki üdvükhöz/nyugalmukhoz legközelebbit választják. A haláltól való félelem valós és egyre valósabb minél idősebb az ember. Vagy valami betegségben szenved, mikor nem tudod, hogy lesz e holnap... A reinkarnáció a krónikus betegeknek jó, mert lehet egészségesebben inkarnálódhatnak, nem lesz minden nap annyira szenvedés.

azért is választják sokan, azért hódított teret európában annyira, mert logikus, hogy az emberek nagy többsége a Pokolra jutna. Valamint a Semmi, aztán nagyon megnyugtató... Szóval az hogy ki miképp képzeli el a túlvilágot nem egy kéne vita tárgyát és ilyen hangvételben kezelni. (diplomád van bszod, erre nem tanítanottak?)

A vissza utaztatásban, meg a legtöbb ezzel kapcsolatos témában nem hiszek.

Sok esetben lehet téveszme, képzelgés, azaz álomszerű. Csak a jelen életedre reflektál.

Én abban hiszek, hogy létezhet a reinkarnáció, lehettek előző és lehetnek következő életeim. De egy a fontos, az amiben benne vagyok. Szeretem ezt a szrt. S szívesen leélném újra akár ugyan így ugyan ezzel a forgatókönyvvel.

Lehet hinni bármiben, az alvilágban, a mennyben, a reinkarnációban, a nirvánában, a semmiben...stb. Egyik sem különb a másiknál. Mert csak egyszer élünk, igazán...Hogy hogyan az csak rajtunk áll vagy bukik. Na az, hogy meddig s azon túl mi vár, azt már senki sem tudja.

2021. júl. 15. 07:05
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnek élni, reménykedni egy jobb életben. Nem a semmire vágynak, hanem egy következő életre. Tovább akarnak élni egy másik életet.
2021. júl. 15. 16:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!