Az emberek miért akarnak ennyire reinkarnálódni?
A kérdésre is válaszolva.
Nem akarnak, de mivel senki sem tudja mi van az életen túl, így a lelki üdvükhöz/nyugalmukhoz legközelebbit választják. A haláltól való félelem valós és egyre valósabb minél idősebb az ember. Vagy valami betegségben szenved, mikor nem tudod, hogy lesz e holnap... A reinkarnáció a krónikus betegeknek jó, mert lehet egészségesebben inkarnálódhatnak, nem lesz minden nap annyira szenvedés.
azért is választják sokan, azért hódított teret európában annyira, mert logikus, hogy az emberek nagy többsége a Pokolra jutna. Valamint a Semmi, aztán nagyon megnyugtató... Szóval az hogy ki miképp képzeli el a túlvilágot nem egy kéne vita tárgyát és ilyen hangvételben kezelni. (diplomád van bszod, erre nem tanítanottak?)
A vissza utaztatásban, meg a legtöbb ezzel kapcsolatos témában nem hiszek.
Sok esetben lehet téveszme, képzelgés, azaz álomszerű. Csak a jelen életedre reflektál.
Én abban hiszek, hogy létezhet a reinkarnáció, lehettek előző és lehetnek következő életeim. De egy a fontos, az amiben benne vagyok. Szeretem ezt a szrt. S szívesen leélném újra akár ugyan így ugyan ezzel a forgatókönyvvel.
Lehet hinni bármiben, az alvilágban, a mennyben, a reinkarnációban, a nirvánában, a semmiben...stb. Egyik sem különb a másiknál. Mert csak egyszer élünk, igazán...Hogy hogyan az csak rajtunk áll vagy bukik. Na az, hogy meddig s azon túl mi vár, azt már senki sem tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!