Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az emberek miért akarnak...

Az emberek miért akarnak ennyire reinkarnálódni?

Figyelt kérdés
Több emberrel is beszéltem erről és nagyon szeretnének reinkarnálódni legalábbis hinni benne hogy létezik. De ez igazából csak egy nagy teher egy újabb szenvedés, én miután meghaltam nem akarok egy méhbe vagy egy tyúktojába belekerülni. Valakinek ez a kiút a mindennapok sötétségéből hogy egy új életbe lehet király lesz, vagy jeff bezos kisfia?

#vallás #valláskritika #reinkarnáció #tehén #Hinduisták #Anagypapámegylégy
2021. júl. 13. 23:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy több ember születik mint aki meghalt, nem hiszem hogy ennyien világsodnak meg naponta ha még a dalai lámának is reinkarnálódnia kell. Valamint ha állatokba is lehet menni akkor duplán rossz mert pl egy hangyakolóniát feltölteni nem kis teljesítmény
2021. júl. 14. 17:00
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon félreérted a reinkarnációt, nem sokat tudsz róla.

Egyébként én szeretek élni, nekem ez egytalán nem szenvedés, sőt.

2021. júl. 14. 19:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Örülök hogy neked ez jó:) kedves balázs még egy finom falat az asztalomra, csak el ne fogyjatok reinkarnáció hívők mert akkor nem lesz kaja amit egyek meg szúnyog amit lecsapjak:)
2021. júl. 14. 20:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja és balázs, ugye hívhatlak balázsnak? Lefújtam jó néhány legyet és szúnyogot az előbb, akkor lehet hogy én most pont a nagypapádat fújtam le? :D
2021. júl. 14. 20:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves balázs világosíts fel engem és a tudatlanokat, a buta szimplán csak tudományban hívőket, igen nagyon buta vagyok csak természettudományi egyetemet végeztem elismerem hogy tudatlan vagyok. Akkor világsíts fel minket a reinkarnáció nagy dolgairól amiket nem tudok. Vagy netán azt akarod mondani hogy más bolyókon meg dimenziókon is lehet reinkarnálódni, kérlek ne fárassz ezzel :)
2021. júl. 14. 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Téged egyébként miért zavar, hogy valaki ilyesmiben hisz?

Meg akarod szabni, hogy ki mit gondolhasson. Én azt hittem, hogy a ttk-ások legalább elfogadóbbak másokkal szemben és nem ilyen kis diktátorok, akik betiltanák a vallásszabadságot.

2021. júl. 14. 21:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan hívj Balázsnak, az a nevem.

Szerintem te nem végeztél "természettudományi egyetemet", mert az ilyen embertől azért elvárható lenne, hogy utánajár annak, amiről véleményt nyilvánít. Te ezt nem tetted meg, különben nem írnál olyan butaságot, hogy épp most ütötted agyon a nagyapámat légy képében...

Ez független attól, ki miben hisz.

2021. júl. 14. 22:13
 18/22 A kérdező kommentje:
A reinkarnáció tana szerint az elhunyt reinkarnálódhat állatban is tehát légyben is.
2021. júl. 14. 22:31
 19/22 anonim ***** válasza:

kérdező, vallás sem kell ahhoz, hogy megtanulj elfogadni.

Még rosszabb lenne a világ ha mind ugyan olyanok lennénk. Pl olyanok mint te.

("az egyetlen bizonyítékok a több ezer éves szövegek amit bedrogozott papok írtak" látom nagyon rá vagy függve a drogokra csak nem Ufofanatikus vagy? egy ufo kérdésben érvelt hasonlóan egy hasonló kérdező...)

hátha, hajlandó vagy az objektivitásra:

[link]

[link]

2021. júl. 15. 06:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

rosszindulat, gőg, elvakultság.

Te nem a tudományban hiszel, hanem félsz az ismeretlentől. S tudatlanságodat, a tudomány leplébe burkolod, mert ha csak racionális lennél akkor az a hozzászólásaidban tükröződne.

Ha tudomány híve lennél nem vakon, az információk hiányában provokatívan írnál, hanem ész érvekkel. (de az ugye nincs :) )

Akkor ugyanis egy ateista képe rajzolódna ki, aki tisztában van legalább a fogalommal és arra a következtetésre jutott, hogy ez fszság. S nem egy durcis gyereké aki nem kapott cukrot... Mert így, ezzel az agyfsszal a tudományt és az ateistákat is sérted.

A legtöbb ember amúgy is a tudományban hisz, nem tud nem hinni, mert sok esetben tények. Aki azokat tagadja az hülye. Az elméleti tudomány viszont hagy némi megmagyarázni valót maga után. Úgyhogy ez a "tudományban hívők" nem nagy kunszt.

"természettudományi egyetemet végeztem" az arcodon látszik, de másban nem.

De így, tudományosan és logikai alapon a lehető legjobb indulattal, az Idiotizmus "világvallás" torz egyede vagy.

Bizonyíték a 8+1 hozzászólásod a "Az emberek miért akarnak ennyire reinkarnálódni?" kérdés alatt.

2021. júl. 15. 06:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!