Miért vannak keresztények ha megvan cáfolva isten létezése? Az evolúció megcáfolta a bűnbeesést, így nincs megváltás! Ezt hogy fogjátok kimagyarázni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő kell, hogy ne legyen vallás, remény hit szerintetek?2021. máj. 24. 15:38
61/62 anonim válasza:
Meg van cáfolva? Tehát van vitathatlan bizonyíték arra, hogy NINCS Isten?
Mert ha nincs, akkor nincs megcáfolva se. Az nem cáfolat, hogy "szerintem nincs, meeee izéhozé", ez vélemény.
62/62 anonim válasza:
Isten létezését nem lehet megcáfolni. Ezzel szemben már sok milliárd ember bizonyította az utóbbi csupán 10000 évben( én is).
Milyen bűnbeesésről beszélsz? A bűnbeesés neked isten, te szerencsétlen?
Van megváltás. Akkor jön el, amikor az ember spirituálisan felébred. Nekem már megtörtént a megváltás. És neked még hány száz évet, hány életet kell küzdeni, hogy megteremtsd magadnak? Inkább ezen gondolkozz, ne istenen. De ha már annyira érdekel isten, akkor ott a google, beírod hogy spiritualism és olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!