Miért vannak keresztények ha megvan cáfolva isten létezése? Az evolúció megcáfolta a bűnbeesést, így nincs megváltás! Ezt hogy fogjátok kimagyarázni?
"Imádni csak istent lehet, így vétkes vagy."
Semmi baj, sokan elkezdenek trollkodni ha nem tudnak érvelni (mint ahogy most te).
jah, mint amikor az ateisták a Pokollal viccelődnek
" hmmm, le kellene tölteni egy sorozatot, hogy elkárhozzak " " az ufó jelenségeket démonok csinálják? :D nagyon vicces vagy! hahaha! "
:,D Győzzem meg a halottat, köszi kihagyom. De azért karoljuk fel egymást és keressük fel azt a mondatot ahol kijelentettem: tévednek. Én nem mondtam hogy tévednek, én azt mondtam hogy az egyikük nem is mondott semmit Istenről, a másik meg egy SAJÁT gondolatot osztott meg minden bizonyíték nélkül.
Meg azt se értem mi bajom van Istennel vagy azokkal akik hisznek benne. Le merem fogadni hogy nap mint nap mész el hívő ember mellett de nem veszed észre mert ugyan olyan mint az összes többi ember. Nekem sincs bajom a tudománnyal csak azzal hogy egy megalapozatlan dolgot készpénznek veszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!