Milyen biológiai folyamat mehetett végbe Jézus feltámadásakor?
Figyelt kérdés
Tudomány embere vagyok ezért nem tudom pontosan elképzelni hogy mi is mehetett végbe tudományosan mikor Jézus feltámadt..
Tetszhalott lehetett? Vagy valamilyen eddig ismeretlen biológiai regenerálódási folyamat mehetett végbe?
2021. ápr. 3. 22:34
11/28 anonim válasza:
más az illúzió, s más a csoda. de nem lehetsz nagy tudós, ha ezt nem tudod
12/28 A kérdező kommentje:
11. Ki dönti el és mi alapján hogy mi ez illúzió és mi a csoda... nem lehet csoda nem más mint illúzió?
2021. ápr. 3. 23:39
13/28 anonim válasza:
az illúzió - mint a neve is mutatja, csak egy jó trükk.
a csoda megmagyarázhatatlan jelenség.
14/28 A kérdező kommentje:
Volt már olyan keresztény csoda amire találtak magyarázatot..
2021. ápr. 3. 23:42
15/28 anonim válasza:
melyik? mert onnantól nem csoda ;)
16/28 A kérdező kommentje:
13. Ezekre a csodákra van magyarázat pl. síró szobor.. tessék..
2021. ápr. 3. 23:49
17/28 anonim válasza:
Volt valami jógi kapcsán aki felfüggesztette az életfunkcióit és a segédjei hozták vissza, hogy elvileg jézusnál is hasonló mehetett végbe.
18/28 anonim válasza:
azt a durva! tudományos szaklap, mint a riposzt, a hírcsárda és a brit tudósok. Te is brit tudós vagy?
19/28 anonim válasza:
Szerintem a tanítványok túl sok bort ittak.
20/28 anonim válasza:
19. Ilyen féle bort hol lehet venni? Hát az abszint nem üt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!