Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Istenhívő vagy? (többi lent)

Istenhívő vagy? (többi lent)

Figyelt kérdés
Írd le azt is, hogy miért hoszel, vagy miért nem. Én nem hiszek benne.
2010. aug. 15. 21:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
32%

17:49.

Felismerés, megértés...ez az az "út". :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 16. 17:51
 22/37 anonim ***** válasza:
Erre már nem tok mást írni csak ezt : gratulálok , hogy megtértél , repülni nem tudsz??
2010. aug. 16. 17:56
 23/37 anonim válasza:
Kedves valaki. Idézőjelbe volt mondandóm, azt akartam kifejezni, hogy teljesen megváltoztam. Gondolom, te hardcore hívő vagy és azért puffogsz. Repülni nem tudok, akárcsak te, vagy bármelyik másik ember. Én teljesebbnek érzem magam attól, hogy azt gondolhatok amit akarok. A korlátok közé zárásnál nem a cölibátusra gondoltam, hanem a keresztény elvekre. Pl: szeress mindenkit. Nem tudok. Vannak olyan emberek akik sem szeretetet, sem kegyelmet nem érdemelnek. Nem vagyok önzetlen állat, csak azért, mert nem hiszek a TI Istenetekben. Egyébként pedig tény, hogy még a saját kezdetünkben se vagyunk biztosak. Ezért kéne mesékre alapoznom?...
2010. aug. 16. 18:22
 24/37 anonim ***** válasza:
100 % os ezt most kinek írtad? mert énse hiszek istenben a repülést viccből mondtam xD
2010. aug. 16. 18:27
 25/37 anonim ***** válasza:

17:56. :P

Nem megtértem...beláttam ezt meg azt...van különbség, de mindegy milyen kifejezést használunk, én nem vallás felől közelítettem, és mégis ugyanoda lyukadtam ki...:)

A repüléssel kapcsolatban pedig annyit, hogy türelem. ;)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 16. 18:27
 26/37 anonim ***** válasza:
punk mothafaka....
2010. aug. 16. 18:29
 27/37 anonim ***** válasza:

17:34nek:

hát, az okfejtésed egyszerűen fantasztikus!!!! páratlan, zseniális, megfontolt elméről árulkodik...ˇˇgrat!:/

2010. aug. 16. 22:39
 28/37 anonim ***** válasza:
hát sajnálom de ez az igazság...ha nem tudod elfogadni írj jobbat!
2010. aug. 17. 09:40
 29/37 anonim válasza:
27%
Nem.Miért kéne hinni istenben,mikor mindig mindenki szídja???
2010. aug. 17. 16:10
 30/37 anonim ***** válasza:

Jó ez a Mikulásos hasonlat! Annál is inkább, mert így el tudom mondani, hogy minden őszinte keresztény tisztában van ezzel.

Ne gondold, hogy most a magukat kereszténynek vallók százmillióira gondoltam, nem. Sajnos sokkal kevesebb az olyan, akik valóban Krisztus tanítása szerint gondolkoznak és élnek. Abban pedig nincs benne a Mikulás! Hitted volna?

Olyan egyház is van, akik ilyen vallásos dajkamesékkel nem hülyítik a gyermekeiket, mert tisztában vannak azzal, amit te is írtál, előbb-utóbb kiderül és nagyon gyakran éppen más gyerekek "világosítják" fel egymást. És az bizony törés lehet egy kisgyereknek!!! De mindenképpen a szülő szavahihetőségét és az egész hitrendszer hitelét ássa alá, mikor ilyenfajta meséket adunk be nekik.

A valódi keresztény gondolkodás és viselkedés nem a mítoszokra és a babonákra épül!

2010. aug. 17. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!