Istenhívő vagy? (többi lent)
17:49.
Felismerés, megértés...ez az az "út". :)
üdv
25/F
LastOne.Left
17:56. :P
Nem megtértem...beláttam ezt meg azt...van különbség, de mindegy milyen kifejezést használunk, én nem vallás felől közelítettem, és mégis ugyanoda lyukadtam ki...:)
A repüléssel kapcsolatban pedig annyit, hogy türelem. ;)
üdv
25/F
LastOne.Left
17:34nek:
hát, az okfejtésed egyszerűen fantasztikus!!!! páratlan, zseniális, megfontolt elméről árulkodik...ˇˇgrat!:/
Jó ez a Mikulásos hasonlat! Annál is inkább, mert így el tudom mondani, hogy minden őszinte keresztény tisztában van ezzel.
Ne gondold, hogy most a magukat kereszténynek vallók százmillióira gondoltam, nem. Sajnos sokkal kevesebb az olyan, akik valóban Krisztus tanítása szerint gondolkoznak és élnek. Abban pedig nincs benne a Mikulás! Hitted volna?
Olyan egyház is van, akik ilyen vallásos dajkamesékkel nem hülyítik a gyermekeiket, mert tisztában vannak azzal, amit te is írtál, előbb-utóbb kiderül és nagyon gyakran éppen más gyerekek "világosítják" fel egymást. És az bizony törés lehet egy kisgyereknek!!! De mindenképpen a szülő szavahihetőségét és az egész hitrendszer hitelét ássa alá, mikor ilyenfajta meséket adunk be nekik.
A valódi keresztény gondolkodás és viselkedés nem a mítoszokra és a babonákra épül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!