Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istenhívő emberek! A telekinéz...

Istenhívő emberek! A telekinézis a sátán, ajándéka'?

Figyelt kérdés
Isten szemében bűn?A sátántól való ez a képesség,vagy csak az ,agyunk mágnesességével' vagyunk képesek ilyesmire? Nem tudom eldönteni... :S
2010. dec. 18. 20:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%
Miért teszel néhány szó végére ilyen vesszőket ' ?! :O
2010. dec. 18. 20:17
 2/26 A kérdező kommentje:
Idézőjelnek szántam... (:
2010. dec. 18. 20:17
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
A tárgyak gondolattal való mozgatására gondolsz? Mert olyan nincs. Legalábbis akaratos. Ha nem akaratos, akkor Poltergeist-jelenségnek nevezzük, érdemes utánaolvasni. Mivel mindent lehet jóra használni, gondolom a hívők szerint isten teremtette.
2010. dec. 18. 20:18
 4/26 A kérdező kommentje:

Igen arra. És tévedsz,ugyan is létezik,csak nem tudom a sátántól való-e..

Azért köszönöm. (:

2010. dec. 18. 20:20
 5/26 anonim ***** válasza:
nem, nem létezik.
2010. dec. 18. 20:24
 6/26 A kérdező kommentje:

Akkor most olyan írjon aki hisz benne hogy létezik.

De akkor a hitetlenek nyelvén (is) kérdezek.:D

Ha létezne a telekinézis az a sátántól való lenne?

2010. dec. 18. 20:26
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

ha létezne, akkor az lehetne Isteni csoda, nagyon speciális esetben a sátán ajándéka, de igazából a sátánnak ilyen dolgokra nincs hatalma. Max, ha a feketemágusok erejét a sátán ajándékának tituláljuk. Bár szerintem telekinézist nem tudnak a feketemágusok. A fekete mágia másról szól.

Igazából a telekinézist a bűvészek nyomják, meg a varázslók a játékokban, filmekben, mesékben.

2010. dec. 18. 20:32
 8/26 A kérdező kommentje:

Ha a sátánnak arra van hatalma hogy betegeket gyógyítson ,akkor arra is simán,hogy tárgyakat mozgasson elhitetve egy emberrel,hogy azt ő maga teszi.

Akkor valószínű egy bűvész vagyok,mert bár akaratlanul de birtokában vagyok ennek a képességnek.Az utóbbi időkben eltávolodtam Istentől,ekkor is jöttek elő ezek a ,tünetek',amik egyre csak erősödnek. Már próbálom magam visszaterelni Isten felé,bár még nem sikerült.Hiszem hogy létezik(és a többi),de érzelmileg sajnos még nem sikerült kapcsolatba lépnem vele. Ezért is aggódom amiatt hogy ez az Istentelenségem miatt van és a sátán munkálkodik bennem. Nem tudom eldönteni hogy ez a gonosz műve,vagy én magam csinálom,ezért tettem fel itt ezt a kérdést,remélve hogy valaki tudja rá a választ. :\

2010. dec. 18. 20:39
 9/26 A kérdező kommentje:
Ugyanis foglalkoznék a dologgal tudatosan is de addig amíg nem tudom a sátán műve-e inkább hagyom úgy ahogy van,mert ha még is a gonosz műve lenne és elkezdeném fejleszteni az nagy,hatalmas hátralépés lenne az Isten felé vezető utamon.
2010. dec. 18. 20:43
 10/26 anonim ***** válasza:
78%
Jézus halottakat támasztott fel,a vizet borrá változtatta.akkor az is a Sátán műve volt? miből gondolod,hogy ez a sátántól ered?
2010. dec. 18. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!