Istenhívő emberek! A telekinézis a sátán, ajándéka'?
Igen arra. És tévedsz,ugyan is létezik,csak nem tudom a sátántól való-e..
Azért köszönöm. (:
Akkor most olyan írjon aki hisz benne hogy létezik.
De akkor a hitetlenek nyelvén (is) kérdezek.:D
Ha létezne a telekinézis az a sátántól való lenne?
ha létezne, akkor az lehetne Isteni csoda, nagyon speciális esetben a sátán ajándéka, de igazából a sátánnak ilyen dolgokra nincs hatalma. Max, ha a feketemágusok erejét a sátán ajándékának tituláljuk. Bár szerintem telekinézist nem tudnak a feketemágusok. A fekete mágia másról szól.
Igazából a telekinézist a bűvészek nyomják, meg a varázslók a játékokban, filmekben, mesékben.
Ha a sátánnak arra van hatalma hogy betegeket gyógyítson ,akkor arra is simán,hogy tárgyakat mozgasson elhitetve egy emberrel,hogy azt ő maga teszi.
Akkor valószínű egy bűvész vagyok,mert bár akaratlanul de birtokában vagyok ennek a képességnek.Az utóbbi időkben eltávolodtam Istentől,ekkor is jöttek elő ezek a ,tünetek',amik egyre csak erősödnek. Már próbálom magam visszaterelni Isten felé,bár még nem sikerült.Hiszem hogy létezik(és a többi),de érzelmileg sajnos még nem sikerült kapcsolatba lépnem vele. Ezért is aggódom amiatt hogy ez az Istentelenségem miatt van és a sátán munkálkodik bennem. Nem tudom eldönteni hogy ez a gonosz műve,vagy én magam csinálom,ezért tettem fel itt ezt a kérdést,remélve hogy valaki tudja rá a választ. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!