Abbn egyetértünk, hogy a rendőrök, bírók jó emberek, hiszen a gonoszokat büntetik meg, eszerint a sátán végülis jó lélek, hiszen a gonoszokat bünteti meg?
Nem értem, a rendőrök és a bírók a sátán, és ők büntetik a rossz embereket? Hogy jön a rendőrökhöz a sátán "jósága"??? Rendőr miért lenne egyenlő a sátánnal? Milyen a logikád?
Miről beszélsz?
gtfo! ...de elmagyarázom:
rendőr + bíró rosszakat büntet = jó
sátán rosszakat büntet = jó ?
A stílusod alapján szeretném megkérdezni, hogy hány éves vagy ha nem baj?
Miért nem érted, hogy a sátán nem ítél, nem büntet? Hanem öl, hazudik, elhitet!
A rendőrök sem büntetnek, hanem feljelentenek, elfognak, illetve a közutakon kisebb szabálysértéseknél az előírás alapján pénzt hajtanak be, főleg nem büntetés gyanánt, hanem a rendőrség kasszájába való pénzszerzés gyanánt.
A bírók sem büntetnek, erre anno a hóhérok voltak hivatottak, kik kerékbetörtek, felakasztottak, elégettek.
Ma a büntetés a törvényé. A büntetés mértékének, jogosságának megállapítása a törvényszéké, melynek lebonyolítója, hitelességének aláírója az úgynevezett bíró.
Honnan az infó a sátán ítéletvégrehajtó szerepéről? Nem kellene maszlag oldalakat olvasgatni, nem mindegyik az igazat írja ám...
Ha én csinálok egy két oldalt, hogy a kutyák valójában angyalok, kik vigyáznak az emberekre, sőt, mikor megharapják, akkor valójában ítélkeznek, azt is beveszed? Vagy most lelőttem a poént, ez lett volna a következő kérdésed?
Üdv.
Az a baj az ördöggel hogy nem azt teszi amit Isten mond neki. Ha azt tette volna, akkor mi most mind a paradicsomban lennénk.
Vagyis amikor "büntet" akkor nem azért büntet valakit mert Isten ezt mondta neki, hanem azért mert ehhez van kedve, ezt élvezi.
A rendőröknek és bíróknak megbízása van, a sátán tevékenységét pedig éppen csak megtűri Isten. De ez se lesz így mindig, hamarosan lejár az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!