Az ír katolikus egyházról kimondható, hogy népírtást hajtottak végre a házasságon kívül született gyerekek árvaházakba törénő erőszakos elhurcolásával, majd elhanyagolás és éheztetés által történő eltüntetésével?
"A kereszténység egy érdekes vallás." - tehát nem vagy keresztény, de azért a sátánban/gonoszban hiszel remélem valamelyest, és-vagy Istenben és a teremtésben.
Ezt is biztos a gonosz művelte akkor - vagy már nem méltó a Nobel díjra a sebész orvos és a többi orvos is a bigott kereszténység áldozata lett, a világon élő több milliárd kereszténnyel együtt (felekezetekkel), avagy bizonyára lefizették őket is, vagy tévedés történt es szisztematikusan az emberiség nagy része nem tudja mi az igazság:
"A magabiztosság egyszerű dolog, arra bárki képes. A szerénység ezzel ellentétben viszont nehéz, mégis sokkal inkább kompatibilisebb a valósággal."
"A másik embert mindig tisztábban látjuk, mint magunkat. Ezért csalódunk oly gyakran másokban, magunkban viszont ritkán."
"Fontosabb az, hogy tudjuk, hogy hová megyünk, minthogy csak gyorsan megérkezzünk valahová."
- Rolf Dobelli, üzletember, könyvíró
"tehát nem vagy keresztény, de azért a sátánban/gonoszban hiszel remélem valamelyest, és-vagy Istenben és a teremtésben."
Amikor 1 vagy 2 szóban akad el az olvasó az a felszinességröl tesz bizonyságot. 32 nek.
kérdező #16 Egészen felháborító egyébként, ahogy ezekkel az emberekkel akarod elfedni ezt az emberiségellenes borzalmat, ami ott történt."
Nem akarok semmit elfedni kérdező - csak megjegyeztem kilóg a szőrös lelked lólába, azért foglalkozol azzal, ami nem a te dolgod, meg nem a miénk. Szeretnéd aláásni a katolicizmust. Sokaknak ez a fizetett feladata, tudjuk. Ám ez a te lelkiismereted dolga, nem a miénk.
A magzattal történő visszaéléseket nem én hoztam fel - mert hiszen itt a gyakorin azok puszta sejtcsomók = vagyis rákos daganatok, de nagyon is ide tartozik, mert ugyan ki védené meg az ő érdekeiket - miszerint élni akarnak - ha nem mi? és azért tartozik IDE, mert itt és most történik, nem távol és rég. De hagyjuk, a gyakorin ez nem megy.
Érvelésed is tipikus Vendée érvelés - setét és gonosz, vallásellenes.
Jut eszembe tudod-e vajon, hogy elődeid ott lemészárolták és tömegsírba dobták a katolikusokat - nőket, gyerekeket, csecsemőket is?
Régen volt az is, csak mint számodra -aki olyan sötéten írsz az imáról, mint a 5,8-ban- , fogadd el az "örömhírt", na az népírás volt.
Van akinek ez az "örömhír" nem az újszövetségi ευαγγέλιον
Francois Joseph Westermann tábornok a következőt írta a Konventnek: "Vendée nincs többé... A kapott parancsok alapján lovakkal tapostattam agyon a gyerekeket, lemészároltattam a nőket, akik így nem szülnek több brigantit. Nincs egyetlen fogoly, aki ezt felemlegetné: kivégzettem mindet.” A történészek szerint a hadsereg 160-200 ezer embert ölt meg.
További jó munkát, kérdező!
"Ja, meg persze "bezzeg az abortusz" dumák."
Ezzel szoktak viszavágni, de ez olyan mikor a farkas báránybörbe öltözik.
10 negativ dologra hoznak egy pozitivat. Forditva kellene ha igaz lenne az egyház jelleme 1 negativra kellene hozzanak 10 pozitivat. Be kellene lássák a hivek hogy mennyire meg vannak vezetve.
nem tudom, kinek van szégyellni valója? lehet, hogy annak, aki ilyet leír? :
" Én gyakorlatilag semmi különbséget nem látok a fasiszta, kommunista ideológia és a katolicizmus között"
Gátlástalan te vagy!"Nem látsz különbséget"... hát igen szégyelljük magunkat, hogy te is embernek hiszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!