Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Biosz tanárom téves dolgokat...

Biosz tanárom téves dolgokat tanít, most kinek higyjek?

Figyelt kérdés

Biosz órán tanultunk az evolúcióról és az emberi egyedfejlődésről. Kicsit összezavarodtam mert hittan órán mást tanultunk..

Így a hittan tanárt megkérdeztem erről és csak annyit mondott, hogy te biztos a majomtól származol, de engem Isten teremtett és utána jól kinevetett....

2021. jan. 7. 07:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Sem Jézus nem mondja és a Biblia sem írja sehol, hogy kötelező lenne az egyik elméletben a másikban hinni. A Biblia szerint Istenben kell hinni, hogy Rajta kívül miben hiszel, az már a te dolgod. Amelyik tanár meg így kinevet, az nem hisz igazán Istenben.

Egyébként szerintem is provokáció a kérdés. Mondjuk higgyétek el vannak ilyen tanárok, nagyon sok.

2021. jan. 7. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Hú, nekem a tesi tanárom mondta szó szerint ugyanazt, mint a te hittan tanárod, csak a tesi tanárom nem röhögött, hanem teljesen komoly volt. Az ő másik szakja is a hittan.

Elmondhatod neki, hogy mi a véleményed, de nem fogod tudni meggyőzni. Ő ebben hisz.

Azt meg hogy te melyikben hiszel neked kell eldöntened. Abban higgy, amelyik számodra logikusabb, hihetőbb. Én azt mondom, hogy a fajok az egyedfejlődéssel alakultak ki, aztán más meg azt mondja amit akar.

2021. jan. 7. 11:04
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Kár hogy az evolúció nem ír olyat hogy a majomból fejlődtél..
2021. jan. 7. 12:18
 14/21 Anahystor ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Kinek hiszel, annak aki azt állítja, hogy a villámokat Zeusz hajigálja rosszkedvében, vagy annak aki a statikus elektromossággal magyarázza a keletkezésüket???

Lehet, hogy az első magyarázat kissé idejétmúlt??

Kicsit nézz körül a világban és rá fogsz jönni kinek is kell hinned!

2021. jan. 7. 13:14
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció.
2021. jan. 7. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy aki ebben hisz aszerint a majmot is Isten teremtette?

Kérdezd meg a hittan tanárod, hogy a majom honnan származik.

Főleg, hogy nem is a majmokból fejlődtünk ki, hanem közös ősünk volt.

2021. jan. 7. 14:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a furcsa, hogy akik tagadják az evolúciót, azok úgy néz ki, sértésnek veszik, hogy a majmokkal vagyunk rokonságban.

De miért is? Ha mindent Isten teremtett, akkor a majmokat is ő teremtette. Akkor mi ez a pökhendiség?

A másik meg az, tényleg nem a majmoktól származunk, hanem azokkal közös őseink vannak.

2021. jan. 7. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben az iskola igazgatójától kérj tanácsot.

Sokért nem adnám, ha ott lehetnék, hallanám a válaszát, és látnám az arckifejezését!

(Egyébként ha a dolog igaz - amiben nem vagyok biztos -, miért minket kérdezel? Miért nem a szüleidtől tudakozódsz?)

2021. jan. 7. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem már régen volt hittan órám (közel húsz éve) de ezt a választ én is megkaptam anno a tanáromtól.
2021. jan. 11. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

"Biosz tanárom téves dolgokat tanít, most kinek higyjek?"

Az evolúció egy ordas nagy marhaság, de magadnak kell utánajárnod az igazságnak.

Itt a másik oldal: teremtestudomany.hu

Amúgy tudtad, hogy sok természettudós, akik nem az evolúcióból élnek, elutasítják az evolúciót. Egyre többen ID-sek és kreacionisták.

2021. jan. 13. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!