Biosz tanárom téves dolgokat tanít, most kinek higyjek?
Biosz órán tanultunk az evolúcióról és az emberi egyedfejlődésről. Kicsit összezavarodtam mert hittan órán mást tanultunk..
Így a hittan tanárt megkérdeztem erről és csak annyit mondott, hogy te biztos a majomtól származol, de engem Isten teremtett és utána jól kinevetett....
Húha.
Nem az iskolának, nem az életnek, hanem a vizsgának tanulunk. Mondd azt mindegyik tanárnak, amit hallani akar. Akkor jó jegyeket kapsz. A hited tartsd meg magadnak, jobban jársz.
Kamu!
Annyira hülye ember már nem lehet itt, aki szó szerint elhiszi, amit a hittanon hall.
Iskolába azért jársz, hogy megtanuld az anyagot, számot adja a tudásodról és a szaktanár azt értékelje.
Vagyis ha a biosz tanár az evolúcióra kíváncsi azt mond. Ha a hittan tanár a mesére akkor azt mond.
Magán életben pedig ha abban hiszel, hogy te egy ibolya virág belsejéből származol akkor abban hiszel, senkit nem érdekel.
Ez a kérdés pont úgy hangzik, mint amit az tenne fel, aki épp egy szalmabábot próbálna felállítani a vallásosok ellen, hogy milyen primitívek. Együgyűséget színlel, de ahhoz képest választékosan fogalmaz, de elfelejtett karaktert írni magának. Na persze, majd a hittantanár oltogatni kezdi a gyereket, mert kérdez valamit, mi? Láttál te már tanárt? Összekevered az egyszeri primkó kommentelővel, és azt állítod be autoritásként, hogy vélt szellemi fölényed fitogtasd.
Átlátni rajtad, ne fáradj.
"majd a hittantanár oltogatni kezdi a gyereket, mert kérdez valamit"
Simán!
Csak nem ilyen hülye módon.
Egy katolikus hittanár ilyet nem mondana, mivel a Vatikán elfogadja az evolúciót.
De pl. egy pünkösdista hittanár simán mondhat ilyet, mert azok a 6 napos teremtést szó szerint veszik.
Viszont! A kérdés kitalált.
Mert az ilyen tanárok repülnének az iskolából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!