Hogyan jött létre az élettelenböl az élet?
"Már miért lenne az?"
Tudtommal még ezért nem adtak nóbel dijjat. De mivel engem a tudomány oldalárol érdekel a dolog és nem spekulációs áltudományos önellentmondó elméletek. Igy a viszakérdezést valójában annak veszem higy tudományos oldalrol lövésed sincs hogyan jött létre az élet az ékettelenböl.
"A sperma és a pete sem él. De javíts ki, ha tévedek."
Gondolom ezt abbol következtetted le hogy nem tud beszélni nem tud lélegezni vagy nem fogyaszt töltöttkáposztát, ugye?
"Igy a viszakérdezést valójában annak veszem higy tudományos oldalrol lövésed sincs hogyan jött létre az élet az ékettelenböl."
A visszakérdezés eredete, hogy csak úgy állítottál valamit anélkül, hogy bármi is alátámasztaná azt. Szóval, miért is lenne lehetetlen?
"Az élet eredetét már be tudták bizonyítani."
Ismétlés a tudás anya, a kérdésem a fenti "tudományos" kijelentés miatt íródott ki
Mert nem sikerült senkinek megismételni a folyamatot. Igy nem tudományos.
Állitani azt is lehet hogy 1000 év mulva kesz olyan ember akinek már szárnya is lesz és fog tudni repülni. A képzeletnek a csillagos ég sem vet határt
"Mert nem sikerült senkinek megismételni a folyamatot"
Milyen folyamatot?
"Milyen folyamatot?"
Látom nem vágod az összefüggéseket a témában..
"De nézzünk meg téged, az isteni teremtésre hol a bizonyíték?"
Mindennek a helyén kell legyen hogy működjön!!
Cáfold meg az állitás bármiyen formálját tudományosan hogy tovább tudjunk lépni.
"Látom nem vágod az összefüggéseket a témában.."
Csak gyanítottam hogy te is hamisan azt szeretnéd kihozni a témából, hogy az evolúciót kéne megismételni, de gondoltam inkább rákérdezek.
"Mindennek a helyén kell legyen hogy működjön!!
Cáfold meg az állitás bármiyen formálját tudományosan hogy tovább tudjunk lépni"
A tégla amit az ajtó elé tettem, nincs a helyén, mégis műküdik, mint ajtótámasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!