Te is gyakran vagy szomoru?
Másik Radics nem ez! :D
Hogy van ez? Az oldal a vezetéknévre ezt dobja? pff
Először ne arra törekedj hogy változtass ezen, hanem hogy megkeresd a forrását hogy mi miatt is vagy szomorú. te is tudod ott bent magadban hogy mi az ami miatt szomorú vagy, legtöbb esetben még magunknak sem vajuk ezt be, csak valami más indokot keresünk rá. Nézz ténylegesen magadba hogy mi okozhatja ezt és ha megtaláltad az okát, akkor kezd el egy másik szemszögből nézni ezt a dolgot, vagy csak lásd magad kívülről hogy ez menyire reális hogy teneked ez miatt szomorúnak kell hogy legyél. Ha sikerült magadnak bevallanod hogy mi is a szomorúság forrása és esetleg nekem is leírod privátban akkor tudok segíteni, mert így sajnos nem igazán. Amíg azt a problémát meg nem oldod vagy el nem fogadod, addig az mindig ott lesz benned és szomorú frusztrált, ideges és feszült leszel tőle.
Nem foglak kinevetni akár mit is írsz!, nyugodtan írd le.
Én mindig szomorú vagyok élni sincs kedvem, nem tudok sehogy változtatni, talán ha újraszületnék
20l
"Ha szomorú vagyok dobom a szomorúságot és inkább helyette is király vagyok"
Barney Stinson 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!