Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te is gyakran vagy szomoru?

Te is gyakran vagy szomoru?

Figyelt kérdés
Te hogyan próbálsz ezen változtatni? f/24

2018. okt. 27. 20:45
 1/9 A kérdező kommentje:

Másik Radics nem ez! :D

Hogy van ez? Az oldal a vezetéknévre ezt dobja? pff

2018. okt. 27. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szinte mindennap szomorú vagyok. Lezúgtam a mélybe, mint egy ln(​‑x) függvény.
2018. okt. 27. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Először ne arra törekedj hogy változtass ezen, hanem hogy megkeresd a forrását hogy mi miatt is vagy szomorú. te is tudod ott bent magadban hogy mi az ami miatt szomorú vagy, legtöbb esetben még magunknak sem vajuk ezt be, csak valami más indokot keresünk rá. Nézz ténylegesen magadba hogy mi okozhatja ezt és ha megtaláltad az okát, akkor kezd el egy másik szemszögből nézni ezt a dolgot, vagy csak lásd magad kívülről hogy ez menyire reális hogy teneked ez miatt szomorúnak kell hogy legyél. Ha sikerült magadnak bevallanod hogy mi is a szomorúság forrása és esetleg nekem is leírod privátban akkor tudok segíteni, mert így sajnos nem igazán. Amíg azt a problémát meg nem oldod vagy el nem fogadod, addig az mindig ott lesz benned és szomorú frusztrált, ideges és feszült leszel tőle.

Nem foglak kinevetni akár mit is írsz!, nyugodtan írd le.

2018. okt. 27. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Szinte csak szomorú vagyok. Kivéve ha Mr. Beant nézek.
2018. okt. 27. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy le foglalom magam, annyi szép dolog van az életben csak fel kell fedezni õket , írj kisebb majd nagyobb célokat, írd le mit szeretnél el érni az életedben és tegyél érte én ezért élet és teszek is, sok sikert és kitartást :-)
2018. okt. 28. 00:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Én mindig szomorú vagyok élni sincs kedvem, nem tudok sehogy változtatni, talán ha újraszületnék

20l

2018. okt. 28. 23:05
 7/9 anonim válasza:
Nos gondolom ha nem boldog az egyén az a szomorúság. De én annak sem érzem magam. Nem konstans dolgok ezek...
2018. nov. 11. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ha szomorú vagyok dobom a szomorúságot és inkább helyette is király vagyok"

Barney Stinson 😀

2018. dec. 6. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Lényegében folyamatosan és gyakran vagyok ideges is.
2018. dec. 7. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!