Jevoha Tanui szakszervezet tagjai miért válnak agrsszivvé és lekezelővé támadóvá ha megalapozottan sarokba szoritom őket az igazsággal?
Hiába jössz azzal, hogy bizonyítani kell nekünk, mivel azok nagyon sokszor le lettek ide írva, csak épp lusta vagy visszakeresni, meg pontosan tudod, hogy neked nem is szabad, hisz a szervezet szent és sérthetetlen, egyszer szembesítenéd őket az egyik Biblia ellenes hülyeségükkel, repülnél hamar onnan.
De annyira taszító a viselkedésed, hogy jobb is, ha a tanúk között vagy, az ilyen ember oda való
#11 Hja igen nektek nem kell bizonyítani semmit. Oké, hát akkor marad a viselkedésetek, ami meg magáért beszél.
#12 Még mindig csak kerülgeted, hogy rendes választ adj, helyette paranoid skizofrénia tüneteit produkálod. Ez is magáért beszél.
,,De annyira taszító a viselkedésed, hogy jobb is, ha a tanúk között vagy, az ilyen ember oda való"
Bagoly mondja verébnek tipikus esete. Katolikusok amúgy is a mérhetetlenül lekezelő és arrogáns stílusukról ismertek. Igazán krisztusi mit ne mondjak. Dehát az igazság kimondása már csak ezzel jár, az taszító.
---Katolikusok amúgy is a mérhetetlenül lekezelő és arrogáns stílusukról ismertek.---
Ezt a jellemvonást én a jehovistáknál vettem inkább észre.Szerintem te is kevered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!