A katolikusok mikor rózsafűzért mondanak, akkor nem jut eszükbe a Máté 6,7?
Amikor imádkoztok, ne beszéljetek sokat, és ne ismételgessétek sokszor ugyanazt, mint azok, akik nem ismerik Istent! Ők azt hiszik, hogy akkor teljesül a kérésük, ha sokszor elmondják!
Máté evangéliuma 6:7
Általanos műveltségemet? Ok. Vond csak nyugodtan! Engem nem zavar. Olyan buta vagyok, hogy szakközépben 139 volt az iq-m. Ezt most komolyan mondom.
Egy 6.-os ha tud már olvasni, akkor amit elolvas, azt értelmezheti a saját tudása alapján. Az a gond ezzel, hogy a teológusok nincsenek olyan tudásszinten(Jézusi tudás akár töredéke), hogy tudják miről beszélt akkor, ott Jézus. Szóval ez a gond ezzel az egészzel. Mióta nem "kötelező" templomba járni, azóta nem is mennek, csak alig, mert érzik az emberek, hogy ez nem stimmel. Inkább másfelé keresnek, mert sokan keresnek, érzik, gondolják, hogy az élet nem csak ennyi, de a kereszténység kikopik lassan szerencsére. Mi, Magyarok sosem voltunk keresztények, csak István erőltette ránk ezt is, tűzzel-vassal. Ennyit is ér az egész. Én olvastam a Bibliat is! és tudom, hogy miért kell mindenbe belemagyarázni. Mert ha halandó elolvassa kb. kettéáll a szeme, hogy mi van? Mi ez? Mi volt? Ha olvastad tudod miről beszélek, hogy milyen történetek is vannak benne. És ezeket hiába magyarázzák, nem lehet szépíteni vagy aki azt teszi egyértelműen hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!