Miért van az, hogy egy csomóan hisznek Istenben, vagy valamilyen vallásban, de mikor valaki a szellemekről vagy a mágiáról írkál, kiröhögik?
Már nem azért de a Szellem hit és a Mágia a legrégebbi vallás forma.
Az Új vallások (Kereszténység....stb) pedig a régi vallásokat elavultnak tekintik.
Ha egy vallásos kiröhög azért mert én hiszek a szellemekben akkor én is kiröhöghetem mivel Istenben hisz.
Mindenkinek van szabad akarata,hogy miben hisz....nem kell ráerőltetni senkire.
"Már nem azért de a Szellem hit és a Mágia a legrégebbi vallás forma. "
A szellem-hit igen, de már az ősi pogány népeknél két különböző személy volt a pap/papnő, és a mágus.
Szia!
Hívő vagyok és tudom, hogy léteznek szellemek és a mágiák többsége hatásos. Jézus démonokat űzött, több helyen megtalálod a bibliában, ha érdekel, bemásolom, csak most sietek.
A mágiára, horoszkópra, jóslásra, boszorkányságra azt mondja Isten, hogy ne legyen közöttünk ilyen, mert mind utálja az Úr és megdorgálja. Azt mondja, hogy ha meg is valósul (mondjuk a jóslás), akkor se higgy neki, mert veszélyes, nagyon nagyon veszélyes. Sokszor a ráolvasás érvényesül ezeknél. Gyűjtőneve okkultizmus. Keress rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!