Mit éreznek azok az emberek akik istennek köszönik meg az ételt és italt a dolgozó férjük helyett?
Figyelt kérdés
Vendégségben voltunk egyszer és végig keleltt várjuk amíg imádkoznak. Tudod mit mondtak? megköszönték istennek, hogy ételt és italt adott nekik. Hát ez röhej! ÉN döntök arról, hogy van-e ételem vagy nincs. Ha én, a dolgozó férj holnaptól nem megyek munkába, akkor nem lesz pénzem, így ételem se. Mi köze a kitalált barátjuknak ahhoz, hogy valaki mit vesz a pénzéből?2020. máj. 28. 16:09
21/26 anonim válasza:
Ha földműves nem veti el a magot, nem öntözi, nem műveli akkor semmilyen ételt nem tesz le Isten az asztalra. Tehát inkább a földművesnek, és az állattenyésztőnek köszönöm meg, hogy van mit enni.
22/26 anonim válasza:
Nem termesztett mindig az ember es nem nevelt joszagot. Vadaszott, halaszott es gyujtogetett. Isten adta mindet!!!
23/26 anonim válasza:
Isten adta a tudast, hogy az ember magot tudjon ultetni.
24/26 anonim válasza:
Azt hiszed sikeres vagy es rajtad mulik minden. De egy pillanat alatt megvaltozhat minden, ha Isten elveszi. Nem tudsz ellene tenni semmit. Jon egy jarvany, jon egy kornyezeti katasztrofa, megbetegszel ... es vege a sikernek es mar semmi nem rajtad mulik.
Es milyen erdekes: ilyenkor elkezdesz imadkozni Istenhez!
25/26 anonim válasza:
Az élethez szükséges erőt, az életet, lehetőséget Istentől kapod, hogy kimenj a Földre és elültess egy magot. Ha nem lennél élő és erőt sem adna, akkor nem tudnál semmit csinálni. Én is elsősorban a Teremtőnek adok hálát, a férjem is, hogy van élelmünk ruházatunk. Ami nem jelenti azt, hogy nem köszönöm meg a férjemnek ha támogat, vagy segit.
26/26 anonim válasza:
Engem is irrital amikor holmi képzeletbeli lénynek köszönik meg az ételt, miközben a nő szenved vele minden nap órákon keresztül, de mit lehet tenni? Ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!