Mit éreznek azok az emberek akik istennek köszönik meg az ételt és italt a dolgozó férjük helyett?
A második kommented egy ezeréves mém, amit úgy találtak ki, a vallásosság ellentmondásosságainak tükrözésére, nem veled történt meg. :D és szerintem feleséged sincs, talán munkád sem, mert ez az egész csak egy klisé példa, amit pl. primitívebb gondolkodású ateisták szoktak felhozni újra és újra, de már lerágott csont, idejétmúlt, ráadásul több sebből vérzik.
Talán igazából valami fanatikus vérkeresztény vagy, aki ilyen visszamaradott, eg bites hülyeségeket akarja lejáratni azokat, akik nem hisznek istenben. Vagy egyszerűen csak tényleg ennyire ostoba vagy.
34 éves vagyok, ráadásu már apa is. feleségemmel boldog házasságban élek. A feleségem se nem vallásos se nem ateiste. Ő egyszerűen csak létezik, mint ember. Én is hasonlítok hozzá, csak engem zavar, ha valaki fszsággkal élteti a népet. Az elmúlt 1 órábanannyi ellentrmondást találtam, hogy ha leírnám mindet törölnék a válaszomat.
Tudod egy állítást akárhányszor bebizonyíthatsz, de elég egy ellenérv és máris hamis. Itt van egy ellenérv a vallásos emberek "szentségére". ne ölj, erre halorma gyilkolták azokat akik nem keresztények. Ennyit a szentségükről. Ennyi erővel minek kéne követni a biblia összes többi írását?
Igen ostoba vagyok. Mert leállok vitatkozni azokkal akik nem méltól rá, hogy kinyissák a szemüket a világ felé.
"Nem értem, hogy mi probléma van azzal, hogyha valaki bízik egy fensőbb erőben, és meghálálja, hogy neki jutott valami.Ebben nem értem, hogy mi kivetnivaló."
Az, hogy közben milliók éheznek, és nekik nem AD Isten ennivalót!
Varj egy picit ... dolgozol OK ... penzt keresel OK ... penzert veszed valamit (ez mar csak akkor OK, ha van mit vasarolni)
De ha Isten rossz idot ad: jegesot vagy szarazsagot, akkor nincs termeny, ehenpusztul a joszag ... nem tudsz a penzedert semmit sem venni. Tehat nem a penzedtol fugg, hogy mi van az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!