Valóban Jézus mint angyal váltotta meg az emberiséget?
na, ez az 50-es sirám PONT A JEHOVA TANUIRA érvényes:
Az a helyzet, hogy ezt büntetlenül nem lehet csinálni,de mintha nem ismernétek a figyelmeztetést:
"... amelyekben vannak némely nehezen érthető dolgok, amiket a tudatlanok és állhatatlanok elcsűrnek-csavarnak, mint egyéb írásokat is, a maguk vesztére." (2Pt 3,16)
csűritek-csavarjátok, átírjátok kényetekre-kedvetekre tudatlanul a Szentírást, és alázzátok ezzel az "hát egy jóember vót" - tal a Megváltót.
"A legfőbb ez: Halljad, Izráel, az Úr, a mi Istenünk egy Úr"
Ezt mondta Jézus. Nem azt, hogy az Úr a ti Istenetek egy Úr, három személyben, és az egyik én vagyok. Nem ezt mondta, hanem azt, hogy az Úr, a mi Istenünk.
Rendben, veled feladtam. Úgy telibeignorálod -szépen kifejezve- amit amit írok. Képtelen vagy bármire érdemben válaszolni. Direkt még csak fel sem hoztam a Szentháromságot, mert ti azon vérszemet kaptok, s még kevésbé vagytok vitaképes partnerek.
Ember nem képes megváltani a világot, csak Isten Fia, aki ezért a célért született meg emberként. De korábban Isten volt. Isten Fia nem lehetett korábban ember, mert ha az volt, akkor ki az anyja? Ha ember volt, miért kellett emberré váljon itt a Földön?
Jehova tanúi rettenetesen nagy tévedésben vannak. Jaj nektek, ha nem tértek meg!
"És felele Tamás és monda néki: Én Uram és én Istenem!" Ján. 20,28
Szegény Tamás, rosszul tudta volna, Krisztus meg ráhagyta, nem javította ki...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!