Szerintetek létezik, hogy egy angyal vagy Jézus szólt hozzám, vagy csak halucinálok?
Tudom ez a kérdés a legtöbb emberben most rosszat fog kiváltani és hülyeséget írnak, elfogadom de már nem tudom, hogy a sok stressztől ami van az életemben megbolondultam vagy mi történik velem...
Rossz dolgok vannak most és egyik éjjel megébredtem, és valami nyugalom árasztott el, és egy hang egy alak amit nem láttam a fejem felett azt mondta MINDEN RENDBEN LESZ!
Utána egy kellemes érzés fogott el és nagyon megnyugodtam majd elaludtam...
Múlt éjjel is láttam Jézus arát de abban már nem vagyok biztos, hogy álom lehetett-e.
Így le írva tudom furcsa én se hinnék benne, lehet a kimerültség sok stressz miatt lehet, de mi van ha nem, történt mással hasonló?
Szia,
(Én katolikus vagyok és velem történt már ilyen, mondjuk nem ennyire, csak amikor teljesen szétesni látszottak a dolgok, akkor valahogy megnyugodtam és nem aggódtam többet, furcsa ...később mind megoldódott komoly problémázás nélkül.)
Üdv.
Közben észre vettem a hibám a hallucináció-t elírtam sajnálom...vannak hibáim :/
Köszönöm a válaszokat, igen ez a lényeg, hogy aznap megnyugodtam de még kis idő amíg megtudom tényleg igaz-e és rendben lesznek a dolgok(betegség miatt)....
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!