Érvek Isten létezése mellett?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a bibliai istenre gondolok, hanem akármilyen istenre.2020. ápr. 30. 13:06
11/14 HaEv 

válasza:

Kedves Kérdező!
Az én érvem a bibliai Isten létezésre, hogy találkoztam Vele.
A többi isten is létezik - többek között a Biblia is sztorizik róluk, illetve más vallások is beszélnek róluk. Emberek találkoznak velük.
12/14 anonim 

válasza:

"Mindenkinek megmutatkozott Isten az alkotásain keresztül."
Ja.
Tehát, ha odajön hozzád egy ember, hogy ő csinálta a Nemzeti Színházat, és ezért most fizess neki 50000 Ft-ot, akkor te gondolkodás nélkül fizetsz, ugye?
Hiszen ott az alkotása!
13/14 Balogh Vajk 

válasza:

Felesleges többet kérni ott ahol egy is elég, nem gondolod?
14/14 anonim 

válasza:

A tudat. Ami szerintem még egyezik a lélekkel. Ami ott van benned és gondolkodik csecsemő korodtól. Az olyan mintha örökkévaló lenne. Ha úgy tetszik kortalan. Sosem volt csecsemő és sosem lesz öreg. És ha van benned egy ilyen kortalan örökkévaló valami akkor kell lenni örökkévalóságnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!