Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ádám és Éva néger volt, vagy...

Ádám és Éva néger volt, vagy fehér?

Figyelt kérdés

Nem rasszista egy kicsit a teremtéselmélet?

Hiszen ha valamely embertípus nem olyan, ahogy Isten teremtette, az akkor hibás, nem?

2019. dec. 29. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
24%
Romák voltak more, szőke hajjal és kék szemmel.
2019. dec. 29. 17:40
 32/89 A kérdező kommentje:

"A kérdésed rasszista inkább"

Egy szóval sem mondtam, hogy valamelyik rassz jobb a másiknál, viszont mivel Isten mégiscsak választott, hogy milyen legyen az első emberpár, a teremtéselmélet a rasszista.

2019. dec. 29. 17:42
 33/89 anonim ***** válasza:
24%
A neandervölgyiek cigányszínűek voltak, az Anunnakik meg hófehérek, így Ádám és Éva valahogy a kettő szín keveréke lehett, tejszínhabos cappuchino színűek.
2019. dec. 29. 17:45
 34/89 Dongaben ***** válasza:
20%

Kedves Névtelen Kérdező!

Olvasd el azt a bizonyos Bibliát legalább egyszer, hogy minimális tudás ragadjon benned a valláskritikához!Jegyezd meg! A névtelenség az alantas szándékot jelöl! Mutasd, hogy ki vagy! Ha olyasmit szeretnél elérni, mint én is, hogy másként tekintsenek a vallásra/hitre, ahhoz név kell! Anélkül nulla vagy.

2019. dec. 29. 17:49
 35/89 A kérdező kommentje:

Hablaty hapsikám, ez semmit nem változtat a lényegen, hogy ostobaság a teremtéselmélet.

Vagy ostobaság, vagy rasszista!

2019. dec. 29. 17:53
 36/89 Dongaben ***** válasza:
60%
Persze, bogy ostobaság, és erre próbálok évek óta rávezetni mindenkit, de nem megy. Ehhez még kell kb. 2 generáció. Talán sosem fogjuk megtudni, hogyan keletkezett az emberiség, de az biztos, hogy nem egy elzárt közösségről van szó, mint a "Választott nép", vagy arról, hogy fehér-fekete egy ember.
2019. dec. 29. 18:12
 37/89 anonim ***** válasza:
24%

"Na de ha Isten mondjuk szőkére csinálta Évát, akkor miért nem vörösre? Vagy barnára? Vagy feketére, ha ugyanolyan jó?"

Pont ezt válaszoltad meg. Mert valamilyenre muszáj volt teremtenie.

2019. dec. 29. 18:40
 38/89 anonim ***** válasza:
24%

Ember, kezdjük ott hogy Ádám ès Éva NEM VOLT ELÉG az emberisèg elterjedésrhez. Káin ugyanis máshonnan vett feleséget (nyilván..).

Ezeken a dolgokon kár rugózni, a lényeg elhiszed-e Isten teremtette az embert?

2019. dec. 29. 18:45
 39/89 A kérdező kommentje:
Az mindegy, hogy én vallásos vagyok e, vagy sem, mert csak arra mutattam rá, hogy a teremtéselmélet rasszista.
2019. dec. 29. 18:50
 40/89 Dongaben ***** válasza:
24%
Nem... Te sajnos csak szimplán gyáva, és buta vagy, és ezt mindkét oldal egyaránt látja. Az ilyenek miatt nem lehet a Biblia hívőket rávezetni arra, hogy a leírt törvények nélkül is lehetnek jók...
2019. dec. 29. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!