Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szent Lélek jelenlétében...

Szent Lélek jelenlétében elesnek az emberek. Ez valódi?

Figyelt kérdés

Egy videót berakok, miről is van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=UDagfFZT-sY

Beépített emberek színészkenek? Áramgenerátor van a prédikátorra kapcsolva? Vagy úgy van, ahogy állítják, a Szent Lélek munkája ez?

2019. okt. 28. 08:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Leírtál valamit a hipnózisról de honnan tudod hogy az valójában milyen? Lehet többféle módszer is létezik a hipnózisra. Gondolom a démoni megszállás sem a szakterületed. Ha rákeresel a neten, sok leleplező videó van ezekről. Egyszerű csalók akik kihasználják a laikus emberek vallási érzelmeit. Most komolyan. Földön görcsösen rángatózó fetrengő emberek szerinted Isten munkája? Ne legyél már totál hülye.
2019. okt. 28. 12:03
 22/38 anonim ***** válasza:
Nekem ez inkább démoni megszállásnak tűnik, vagy tényleg drog. Vagy akár együtt a kettő. A Szentlélek minek akarná, hogy így rángatózzanak? A Szentlélek nem azért szent, mert valami pozitív? Meg amúgy a Szentlélek úgy tudom, hogy az Anyaisten lenne, a női aspektus, csak ki akarták venni a nőt a sztoriból. Neki pl mi haszna lenne abból, ha fellökdösik az embereket? De még amúgy lehet megrendezett videó is tényleg.
2019. okt. 28. 12:20
 23/38 anonim ***** válasza:
*Egyszer láttam amúgy egy olyat , hogy ouija(?) táblával beszélgettek valami lénnyel, és akkor a csaj valami önkívületi állapotba került tőle, mert veszélyes entitás volt, és akkor az rángott így, szal csak ott láttam egy ilyen videóban ilyesmit.
2019. okt. 28. 12:22
 24/38 A kérdező kommentje:

"Gondolom a démoni megszállás sem a szakterületed."

Ezt nem mondanám, de láttam már démonok által megkötözött embert, sőt sikeres démonűzést is.

"a Szentlélek úgy tudom, hogy az Anyaisten lenne, a női aspektus, csak ki akarták venni a nőt a sztoriból."

Lehet, hogy rosszul tudod, az egy másik vallás lesz, nem a kereszténység. A kereszténységben az Atya van, aki a Teremtő Isten, az Isten egyszülött Fia, Jézus Krisztus, és a Szentlélek, akit Jézus küld a mennyből.

2019. okt. 28. 12:57
 25/38 anonim ***** válasza:
90%

"Jézus miért akarta, hogy a földre essenek?"

Oké, de János evangéliumában az elfogatáskor ennek sokkal mélyebb a tartalma. Azért esnek a földre, mert Jézus azt mondja: "Én vagyok." (azaz ego eimi) Magyar fordításban ez nem jön át, de ezek azok a szavak, ahogy az Úr nyilatkoztatta ki magát a választott népnek. Ezért hátrálnak és esnek a földre.

A videóra nem igazán fecsérelnék szót... Benny Hinn helyett lehetne inkább Benny Hill. Kabaré...

A Szentlélek nem így működik, és pláne nem egy öltönyös showman fogja közvetíteni. Már-már a telegyógyításokra hajaz.

2019. okt. 28. 13:23
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
A villámhipnózis pont így néz ki.
2019. okt. 28. 13:34
 27/38 Alain Delon ***** válasza:
2: Valódi színészkedés.
2019. okt. 28. 14:12
 28/38 tgt ***** válasza:

Úgy tűnik, a szentlélek a muszlimokat is meglátogatta.

https://www.youtube.com/watch?v=wPFDUa3QAg4

:)

2019. okt. 28. 14:51
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy tűnik, a szentlélek a muszlimokat is meglátogatta."

Ezért mondom hogy ez valami hipnózis. Minden vallásban el lehet sütni és meg lehet téveszteni a tudatlanokat vele. Keresztényeknél azt hazudják ez a szentlélek, muszlimoknál meg valami más mesét találnak hozzá.

2019. okt. 28. 14:55
 30/38 tgt ***** válasza:
100%
Persze, hogy hipnózis, és nem is túl bonyolult.
2019. okt. 28. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!