Milyen bizonyítékok állnak rendelkezésünkre a 21. században Isten létezését illetően?
"Nincs bizonyítékom a saját létezésemre? :D
Add meg a címed, elmegyek hozzád és bemutatkozom. Ez elég bizonyíték lenne? Ha isten csak feleennyire bizonyítaná a létét, senki sem kételkedne benne."
Most komolyan azt hiszed, hogy ez bizonyítaná a létezésedet?
Ha bekopogtatnál a lakásom ajtaján, honnan tudhatnám, hogy Te vagy-e az?
Ezt egy számítógépes program is elintézhetné, hogy valakit ki küldene a megadott címre!
Az, hogy ide e "SZENT fórum" lapjaira beírtad, hogy Te vagy az, nem bizonyítja a létesésedet!
"Milyen bizonyítékok állnak rendelkezésünkre a 21. században Isten létezését illetően?"
Megszűnt a gugli? Megnézem...
Na, megjött a trollunk, csak most már 32%-os.
Kedves troll!
A KERESÉS még mindig NEM BIZONYÍTÉK arra, hogy létezik is, amit keresnek!
31
"Ezt egy számítógépes program is elintézhetné, hogy valakit ki küldene a megadott címre!"
Csakhogy, ha mindenható lennék, egy csettintésemre itt teremnél mellettem, amikor írom ezt az üzenetet, így látnád, hogy nem vagyok robot. A mindenhatóságom is be tudnám bizonyítani neked, mi sem egyszerűbb ennél.
A kérdés már csak az, Isten ezt miért nem teszi meg?
Isten létére a hitetleneknek az lenne a legjobb bizonyíték (aminek bizonyosan mind hinnének!!!), ha Isten egy csettintésére hívőkké válnánk!
Nos Isten, bizonyítod a létezésed?
Várok...
Várok...
Még mindig nem hiszek...
Várok...
Nem hiszek...
Szóval vagy nincs Isten, vagy nem akarja bizonyítani a létét, és így nyilván nem bánja, ha ateista vagyok, akkor meg ez az ő akarata szerint is jó így!
A 32%-ossal ne foglalkozzatok. Mindig ugyanazt a maszlagot linkeli be.
Egyébként ha több ezer év alatt a vallás csak üres filozófiai eszmefuttatásokat tud felmutatni, akkor tényleg elég nagy a valószínűsége, hogy nincs Isten.
A tudomány ezzel szemben pár évtized alatt bizonyította az Ősrobbansát, amiről a vallásnak fogalma sem volt.
Várok...
Várok...
Még mindig nem hiszek...
Várok...
ÉS még mindig nem hiszek...
Nem megy ez az istennek se...
A létezésed arra bizonyíték, hogy TE létezel.
Másra nem.
Várj # 34/39-es! Te valamit nagyon félrenéztél!
Amire te gondolsz a "csettintős történet" az az Aladdin és a csodalámpa. De ott is csak három kívánság van ;))
Jézust nem tudom mikor csettingetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!