Más is érezte már, hogy boldogabb, mióta otthagyta a kereszténységet?
Határozottan jobban érzem magam. Tudok örülni az életnek, és úgy érzem, hogy egy rakás lehetőség megnyílt előttem.
Nem kell állandóan azt hallgatnom, hogy a világ Sátán kezében van, meg hogy mennyire bűnös vagyok. Csinálhatom, amit akarok, és ez így jól van.
Kár, hogy ezt a döntés nem hoztam meg korábban, a huszas éveim eleje elment erre a baromságra.
Nem olvastam végig az összes kommentet és természetesen gyenge értelmi képességű vagyok, de mit jelent az, hogy otthagytad a kereszténységet?
Valami módon bekerültél (vagy inkább belekeveredtél) egy vallási közösségbe, majd egy idő után otthagytad őket? Vagy korábban buzgó hívő voltál, de valami oknál fogva egy pálfordulással ateista lettél?
Bármelyik is legyen, korábban te is részese voltál. Minek ostorozod őket akkor? Talán valaki kényszerített? Ha nem, akkor inkább magadban kéne elrendezni ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!