Más is érezte már, hogy boldogabb, mióta otthagyta a kereszténységet?
Határozottan jobban érzem magam. Tudok örülni az életnek, és úgy érzem, hogy egy rakás lehetőség megnyílt előttem.
Nem kell állandóan azt hallgatnom, hogy a világ Sátán kezében van, meg hogy mennyire bűnös vagyok. Csinálhatom, amit akarok, és ez így jól van.
Kár, hogy ezt a döntés nem hoztam meg korábban, a huszas éveim eleje elment erre a baromságra.
Ugyan már... ezeket te sem gondolod komolyan. A valláskritika rovat nem azt jelenti, hogy itt keresztények nem szólhatnak hozzá, sőt sokszor számukra teszik fel a kérdéseket. Lásd például az előtted lévő jónéhány kérdést, amit kimondottan keresztényeknek tettek fel.
Másrészt igen provokatív, amikor egy egész vallási csoportot lényegében lehülyéznek, gyerekesnek deklarálnak, stb... Egyértelműen provokatív a szándékod.
Kedves Kérdező!
HA valóban úgy gondolod, hogy az életedben MINDENT TE IRÁNYÍTASZ és nem kell isteni vigasz... akkor TE hogy kezelnéd, amikor egyszerre veszítenéd el a saját édesanyádat és a saját gyerekedet?
NEM, NEM kívánom ezt senkinek, mielőtt félreértenétek!
Csak érdekel, hogy ő a nagy irányító hogyan kezelné ezt a veszteséget. Persze, ha még nem érintett benne, akkor könnyen idevet majd egy sablonválaszt. :/
Attól hogy te nem tudnád kezelni isten nélkül, miért jelenti azt hogy más se tudná? Hidd el, nagyon sokan rosszabbat is kibírtak már vallásfanatizmus nélkül.
Mondanál példát? (Saját gyermeked és szülőd egyidejű elvesztése. Annál komolyabb próbatétel?)
Melyik vallást hagytad ott? Van, amit jobb is, de...
Én nem hagynám el a hitemet, mert így vagyok boldog.
Leírtak alapján Jehova tanúja lehettél.
Valóban megszabadultál a Sátán karmai közül, ha kiléptél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!