Létezik a pokol?
37
De, tudtam az életemet irányítani, hiszen volt családom, férjem, gyermekeim, munkám, egészségem....szóval éltem az emberek átlagos életét. Viszont láttam mi zajlik körülöttem és a világban...hát nem volt kielégítő a számomra. Na és az sem, hogyan fogyik a családom(nagymamák, nagyapák...apám) Szóval rengeteg kérdésem volt már fiatal koromtól, amelyekre kerestem a választ. Eleinte nem a Bibliából!
Vallásellenes voltam, így nőttem fel! Ezért, egy idő után, nem is a valláshoz, Istenhez, a Bibliához fordultam, akkor még azt hittem megér egy próbát. Csak a Biblia volt az egyetlen eszköz a kezemben, amiből kerestem a kérdéseimre a választ. Bár időbe tellett, de az élettel kapcsolatosan mindenre megtaláltam a választ! Szerinted a saját meggyőződésemben mi ingathatna meg? Van ilyen! Ha maga Isten mondaná ezt: "Figyelj, amit eddig mondtam neked, amire eddig tanítottalak, az nem egészen úgy van" Hát erre oda figyelnék! De ilyen nem lesz! Miért? Ezért:"„Isten. . . nem hazudhat” Titusz 1:2 Én Istenről ezt IS eliszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!