Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért támadnak némelyek olyan...

Miért támadnak némelyek olyan hevesen, ha az inkvizicioról van szó?

Figyelt kérdés

2019. márc. 21. 07:06
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%

40:Én akiket kritizáltam azok kényszer vallatást végeztek, szeműket kiégetve, szájuk a feszítő körtét téve és azt csavarva az állkapcsát szétszakitva, nőknek ugyanazt feldugva szétszaggatták a nemiszervét stb.

Ezt még az AVO-sok tették, addig kinozták, hogy mindent magukra vállaltak és akkor kivégezték.

2019. márc. 28. 22:18
 42/55 Rachel Warner ***** válasza:

" Igy már jobban megértettem a mélyebb érzéseket ami benned van a kérdéssel kapcsolatosan. "

Annyi a lényege,hogy én emberekben gondolkodom,nem vallásokban. Mármint nem egy vallás alapján azonosítok egy személyt,mint ahogy a hivatása vagy a hobbija alapján sem,mert az ember nem csak ennyi,nem merül ki abban,amit csinál. Ha anyósomék muszlimok lennének és úgy nem ártanának senkinek,akkor is védeném őket és ez sem azt jelentené,hogy a fanatikus robbantgatókkal cimborálok,vagy magával a Koránnal egyet is értek. Egyszerűen csak különválasztom az embert a vallásától/foglalkozásától/származásától. Számomra az összes vallás egyformán hiteltelen,így eleve paradox lenne bármelyik nézetével szimpatizálnom.

2019. márc. 28. 22:32
 43/55 anonim ***** válasza:
0%

40.

[link]

2019. márc. 28. 22:35
 44/55 anonim ***** válasza:
0%
42. Ószintén megértelek és igazet adok mindenben, én is hasonlóan gondolom a dolgokat, 1-2 helyzet kivételével, mert egyformán hinni két ember nem tud, még a genetika is befolyással lehet, de a biblia ugyanaz marad.
2019. márc. 28. 22:46
 45/55 anonim ***** válasza:
88%

Most igazából miről beszélsz?

Ezt írtad:

"De vannak még ma is szellemi inkvizitorak akik terorizálnak másokat, mindhogy most is egy kérdésért szellemi máglyára küldötök."

Erre írtam, hogy a szellemi inkvizíció az nálatok folyik. Sehol sem írtam, hogy fizikailag kínoznak meg a vének másokat, sőt ellenkezőleg, azt írtam, hogy fizikailag nem kínoznak meg senkit.

A "hidden reality" pedig hasonlóan színvonalas, mint a blikk, legfeljebb az ember hasát fogva röhög azon a csatornán. Inkább olvass valódi történészek munkáiból, akkor kevésbé leszel ostoba és megvezethető.

Egyébként igen "meglepő" amit a linkelt videóval hirdetsz, miszerint:

"Az inkvizíció 600 évének borzalmai és a felelősök, akik most is köztünk vannak."

Tehát lényegében csak ott kötöttünk ki, hogy a ma élő katolikusok a bűnösök (gyilkosok, mint írtad korábban) sok száz éve történt dolgokért. Tudod hallottam már én a kollektív bűnösség elvét, de többnyire náciktól, mint Hitler. Érdekes, hogy Hitlerrel ennyire egy húron pendülsz.

2019. márc. 28. 23:10
 46/55 anonim ***** válasza:
0%

45@ A fentebbi bejegyzésedben azt írtad (22)"Isten az egyenes embereket szereti".

Te nem, hogy nem vagy egyenes, hanem ami egyenes azt is elgörbited, szolgálva az Ördög hazugságait,semmi kézzelfogható dolog nélkül hamis vádakkal hazugsággal, körmönfont fortélyokkal és mindenféle csavarokkal támadsz ami a Sátánnak kedvenc módszerei.

Ezt nevezed, hogy Isten az egyenes embereket szereti?

János. 8:44."Ti a ti atyátoktol, az Ördögtől vagytok, és a ti atyátok kivánságait akarjátok tenni. Az gyilkos volt kezdettól fogva, és életért az igazságtól, mert nincs benne igazság. Azért hazudik mert ő ilyen. Ő hazug, és a hazugság atyja"

2Koritusz.11:3"De félek,amint a kígyó ravaszul tévutre vezette Évát, úgy ti gondolkodásotok is megromolhat, és már nem lesztek olyan őszinték és tiszták, mint ahogy az Krisztushoz illik"

2019. márc. 29. 06:50
 47/55 anonim ***** válasza:

Elferdítek dolgokat? Ejnye, hát hazudni bűn...

Na de akkor írd le, hogy mi az eljárás nálatok, ha valaki az őrtoronytól eltérő nézeteket kezd el hirdetni. Nem hívják a vének elé?

2019. márc. 29. 09:17
 48/55 anonim ***** válasza:
0%
47.Ha bűnt követett el a vènek szobaállnak vele,de a "szelidsèg szellemèben".ès ha megbánást tanúsít minden rendben.
2019. márc. 29. 11:50
 49/55 anonim ***** válasza:
Nem arról írtam, hogy ha bűnt követ el, hanem arról, hogy ha mást kezd hirdetni, mint ami az őrtoronyban áll. Vagy lehet én fogalmazok rosszul és nem lehet érteni, mit írok?
2019. márc. 29. 12:21
 50/55 anonim ***** válasza:
0%
Te fogalmazol rosszul,mert ha egyebet hirdet valaki mint amit a biblia ír az bűn.
2019. márc. 29. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!