Miért támadnak némelyek olyan hevesen, ha az inkvizicioról van szó?
Kösz,hogy engem igazoltál és bemutattad,hogy nem velem van a baj. Én próbálkoztam,megvolt a lehetőséged,hogy normális legyél,de nem megy. Te csak egy idegbeteg majom vagy,aki nem bír a vérével és a legalapvetőbbet,a normális hangnemet sem adja meg a másik embernek,még akkor sem,ha az visszafogja magát. Áruld már el,te úgy mit képzelsz,hogy ezt megengedheted magadnak? Lehet,hogy hiszel valamiben,de szállj le a földre. Te ugyanolyan egyszerű ember vagy,mint itt bárki,nem vagy isten és itt nem a rabszolgáid meg a kutyáid
meg a lábtörlőid vannak,hogy megengedhesd ezt a hangnemet. Barátkozz inkább a kórtársaiddal szanatóriumszökevény,nem muszáj normális emberek között lenned,még a végén ragadna rád valami ész.
22.Kérlek idézd, hogy ki kit szidott, mert én nemszidtam senkit, de engemet igen.
Ha mégis nem idézed és fentartod csak úgy, hogy én "szidtam" valakit, rád is érvényes a fenti írásod, hogy"tudod Isten az egyenes embereket szereti"
Ti összefogtok és semmi alap nélkűl támadtók, holott Jézusnak volt alapja, de nem támadott.
Nem fogok durvulni de nem hagyom magam jobban bemocskolni, inkább valakit kizáratok.
Én is tudok idézni:
" Már egy éve leakarok szakadni az ilyen derogált emberektől mint te és társaid "
" Mégis hol élsz? Ha a földön akkor tudjad 8 milliárd lakosa van, és abból 1 milliárd Szentháromság hívő, akiból 10% védi az inkvizíciót mint te. "
" Csak neked ér a csökönyös eszed idáig "
Ezeket talán bóknak szántad? És ezek mind csak egyetlen egy bejegyzésedben voltak. Elég lesz,vagy hozzak még?
"Nem fogok durvulni de nem hagyom magam jobban bemocskolni, inkább valakit kizáratok."
Kezdheted is néhány saját accountoddal, mert szerintem egy felhasználó nem használhat olyan sokat, mint te teszed.
1."Elmondhatom újra, mert látom szereted kiforgatni a másikat gondolom ezt tanulod:mert alattomos dolog úgy téríteni az ördögtorony tanitásához, ahogy csináljátok"
Az baj, ha megtörtént eseményeket, megkérdezek itt a GYIK-én olyan személyektől, akik elvileg kompetensék és a kérdés ismeretében vannak?
Ha valaki nincs a felelet magaslatán,és sérelemnék tekinti az már maga a tudatlanság.
De azért azt mondja, ki vagyok én? És megmondom a frankót.
Ez egy olyan mentalitás mindhogy mosom kezemet és kihozom magamat győztesként.
Mégpróbálok gúnyosan kipingálni másokat, hamis jelzőkkel,ahelyett az igazsággal megvédeni álláspontomat.
János:17.17."Szenteld meg őket az igazság által. A te szavad igazság"
Én nem mondhatóm ki azt a szót, hogy inkvizíció, ami létezett, te pedig kimondhatod ördögtorony, ami nem létezik. És még vallást is adtál nekem.
De tudjad igazad van, mert szeretném elhagyni az ilyen társaságot, akik gunyolodnak másokkal és Tanú lenni mert még egy bejegyzésűkben sem találtam gunyolodó hazug szavakat. Mindezt én is és minden őszinte ember látja, mert maga a bejegyzések tanúskodnak, hogy ki kicsoda.
"téritésre használom fel"Más, ha valaki megakar tudni valamit a különböző vélemények és a valóság által, és megint más amikor, jön valaki mint te és mivel a kérdés érzékeny számára, és annyira érzékeny, hogy képes keresztény létére gyalázkodni, hazugságot mondani és megpártolni azokat akik ugyanazt teszik.
Jelenések:13:5"Nagyokat mondó és gyalázkodó szájat kapott ahoz, hogy cselekedjen 42 honapig"6 Mégnyitotta a száját, hogy gyalázza Istent, a nevét és az Ó lakóhelyét, mármint azokat, akik az égben vannak"
"mert szeretném elhagyni az ilyen társaságot"
Van bárki, aki visszatart? Esetleg valami kényszeres mentális problémád van, ami miatt nem tudod megtenni? Mert nem hogy elhagynád az "ilyen társaságot", de sok accounttal is jelen vagy folyamatosan.
29.Megint félreértés, nem az oldalt akarom élhagyni hanem azokat akik a Szentháromságbán hisznek, mert azoknak a nyelvezetük nem illik bele a köznyelvbe a keresztényi tulajdonság hiánya miatt,amint az utolsó bejegyzésed is ábrázolja.
Továbbá ami a GYIK fiókomat illeti amit már mondtam egy fiokunk van a testvéremel két név alatt,nem mindha bárkit is érdekelne.A szabály, ha egyet enged, egy lessz ha kettőt akkor kettőt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!