''Szerintem gondolkozz értelmes dolgokon, ne ilyen blődségeken.''
Nektek jó érzés provokálni?
Nem értem az ateista miért nem az ezoban, van vagy a tudomány rovatban.
János.5:28,29.
. "Necsodálkozzatok ezen,mert eljön az ora,amelyben mindazok ,akik az emléksirokban vannak,hallani fogják az Ő hangját,és kijönnek:akik jodolgokat tettek,az élet feltámadására,akik hitvány dolgokat cselekedtek ,az ítélet feltámadására".
Jel.20:12."És láttam a halottakat,nagyokat és kicsinyeket a trón előtt állni,és tekercsek nyittattának fel .De felnyittattott egy másik tekercs is:ez az élet tekercse.És megitélték a halottakat a tekercsekben megirtakbol,a tetteik szerint"
Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik a sírban vannak, meghallják az ő hangját, 1Tim 4,16 29 és kijönnek: akik a jót tették, az életre támadnak fel, akik pedig a rosszat cselekedték, az ítéletre támadnak fel.
És láttam, hogy a halottak, nagyok és kicsinyek a trón előtt állnak, és könyvek nyittattak ki. Egy másik könyv is kinyittatott, az élet könyve, és a halottak a könyvekben írottak alapján ítéltettek meg cselekedeteik szerint. 13 A tenger kiadta a benne levő halottakat, a Halál és a Pokol is kiadták a náluk levő halottakat, és megítéltetett mindenki a maga cselekedetei szerint.
Mennyivel másabb egy normális Biblia szövege, mint az ÚVF förmedvényé, nem?
(uh, most látom, hogy a pokol nem egyenlő a halállal, ahogy a szektások tanítják... de ciki...)
Haláluk pillanatában. Isten számára nincs tegnap és holnap, nincs idő, számára a tegnap is ugyan olyan valóság, mint a holnap.
Mit mondott Jézus a jobb latornak? Már aznap vele lesz a paradicsomban.
Mit mondott Pál? Hogy azért várja bizakodva közelgő halálát, mert várja, hogy már szeretett Krisztussal lehessen.
Mit olvashatunk már az Ószövetségben? Hogy haláluk napján irígykedve nézik a jó embert.
A "hova" kérdésre Krisztus válaszolt, ki az örök életre, ki az örök kárhozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!