Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A halottak mikor támadnak...

A halottak mikor támadnak fel, és hova?

Figyelt kérdés

2017. okt. 21. 06:34
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
3%

9.A Jel.20:13.Igy szol a Szent István Társulat,KNB,STL,UVF,BD szerint és a Görög U Sz,szerint.

"A tenger visszaadta a beleveszett halottakat.A halál és az alvilág is visszadta halottjait,és mindenki fölött itéletet tartottak a tettei alapján"

Egyedül Károli fordít igy, ami mellett ilyen alpárian kardoskodol.

Tégedet nem a fordításokban lévők érdekelnek,annál inkább,hogy UVF-e vagy sem,a tanuké-e vagy sem.

A fordítások amibe bele buktok mindenütt az UVF-nak van igaza.

"Mennyivel másabb egy normális Biblia szövege,mint az UVF förmedvényé!"

Ezt irtad te!

Te keresztény vagy?

2017. okt. 22. 15:14
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

30.Hsz!

Erre válaszolj!

Jézus a paradicsomban volt nagypénteken,s nem a pokolban?

2017. okt. 22. 15:34
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

Jézus nagypénteken vagy bármikor miért lehetett volna a pokolban?

Hisz azt tanitjátok,hogy a pokol a bünösök kínzó helye.

Jézus bün nélküli volt.

Akkor mit keresett ott?

De ha a pokol=sirgödör akkor joggal mondhatjuk,hogy ott volt.

2017. okt. 22. 19:28
 34/50 anonim ***** válasza:

"Egyedül Károli fordít igy, ami mellett ilyen alpárian kardoskodol."

Sosem kardoskodtam a Károlyi fordítás mellett, sőt még nem is idézem. Alpári módon pláne nem, szóval fogd magad vissza öreg.

"Jézus a paradicsomban volt nagypénteken,s nem a pokolban?"

Jézus Isten? Isten mindenhol jelen van? Isten mindig mindenhol jelen van? Isten jelen van a paradicsomban? Jézus jelen volt a paradicsomban? Isten meghalhat? Amikor Jézus meghalt a kereszten Isten is vele halt? Létezhet úgy a világ, hogy Isten 3 napon át halott?

Isten az idő felett álló létező, vagy Istent is korlátozza az idő?

Ehhez persze azt kéne elfogadni, hogy Jézus valóságos Isten és valóságos ember. Ahogy azt is, hogy Isten mindenek felett áll, még az idő Ura is. Krisztus, Isten ugyan az tegnap, ma és mindörökké.

2017. okt. 22. 19:32
 35/50 anonim ***** válasza:

"Jézus nagypénteken vagy bármikor miért lehetett volna a pokolban?"

Már látom, hogy nem ismered a Szentírást.

Olvasd el Péter levelét, ő ír arról, hogy miért szállt alá Krisztus a pokolra.

Egyébként a paradicsom nem tudom mióta pokol, lehet számodra az.

2017. okt. 22. 19:33
 36/50 anonim ***** válasza:
0%

Jézus abban az időben a Paradicsomban sem volt,mert három napot a sirgödörben és miután az Atya feltámasztotta az övéivel volt.

De még mi a legnagyobb a Földön akkor nem volt paradicsom.Volt Ádám idejében és lessz majd a kellő időben.

A menyben nem volt és nincs is nem is lessz,mert a biblia ilyet nem ir.

De még ekkor Jézus az övéivel volt,a földön.

Igy Jézus,sem a Paradicsomban,sem a pokolban nem volt,csak a sirgödörben és az övéivel,abban az időben.

2017. okt. 22. 19:43
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

34.Oly annyira bezsongtál,hogy nem tudsz gondolkozni.

Ha Jézus neked minden és mindenek fölött állt,akkor miért volt szüksége az Atyára,hogy feltámasza?

2017. okt. 22. 19:55
 38/50 anonim ***** válasza:

"Oly annyira bezsongtál,hogy nem tudsz gondolkozni."

Nem értem, hogy miért kell ennyire személyeskednek folyamatosan, tetszik ez a stílus? Én is válaszoljak így?

De lényegtelen, a kérdésre már válaszoltam. Te meg úgy sem fogod felfogni, amíg nem sikerül kikerülnöd az őrtorony sátáni hazugságainak köréből.

2017. okt. 22. 21:34
 39/50 anonim ***** válasza:
0%

38 Majd amikor,olyan pontosan ismered és tudod magyarázni a bibliát mint az Őrtorony és a többi társ tanulmányai,akkor majd gratulálok.

De amig a te tanulmányaid ide neveltek,hogy a másét sátáninak nevezed,addig a gratuláció elmarad.

"Már látom nem ismered a Szentírást"

"Nem kell elnézést kérned értetlenséged okán" stb.

És még te mondod:"nem értem,hogy miért kell ennyire személyeskednek folyamatosan,tetszik ez neked?"

Te keztél a bocsánat kérésemre személyeskedni:azt hiszed örűltem neki?

2017. okt. 22. 22:00
 40/50 anonim ***** válasza:

Értem, szóval én kezdtem, te pedig jó "keresztény" módjára folytatod, sőt rá is teszel pár lapáttal.

Mellesleg az is beszédes, hogy míg a Bibliát kisbetűvel írod, addig az őrtornyot nagybetűvel kezded. Itt meglátszik a sorrend. Ha nem haragszol, én maradok a Szentírásnál.

Bár az újvilág ferdítést valóban nem illeti meg a tisztelet, lehet csak azért írod kisbetűvel.

A sátáni jelző pedig helyén való, mert aki tagadja a Fiút ugye... olvasd mit ír a Szentírás erről.

Egyébként az őrtorony sem tagadta mindig a fiút, néhány évtizede elfogadta, csak hol erre, hol arra változik a tanítása. Egyszer kijár az imádat Krisztusnak, egyszer meg tilos. Lehet néhány év(tized) múlva újfent nem fogjátok tagadni a Fiút.

2017. okt. 22. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!