Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A halottak mikor támadnak...

A halottak mikor támadnak fel, és hova?

Figyelt kérdés

2017. okt. 21. 06:34
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%

9.Mi az a förmedvény?

Az,hogy nem irtam a 13-as verset?

. Ha akarod le irom.

Külömben még előttem idézhetted volna mert én jonak lájkoltam volna.

Különbséget nem teszek biblia/biblia között,és ember/ember között sem.

2017. okt. 21. 11:08
 12/50 anonim ***** válasza:
A Walking Dead mindenre választ ad.
2017. okt. 21. 11:34
 13/50 anonim ***** válasza:
0%
Várjuk a választ.
2017. okt. 21. 11:41
 14/50 anonim ***** válasza:
81%
A borzalmas helyesírásod jól mutatja, hogy szövegértésed nincs, máskülönben láttad volna a két szöveg közti jelentésbeli különbséget. Neked elég a förmedvény, kókler hamisítvány, ami új világ néven fut. És hogy megelőzzem a kérdésedet: olvass vissza, sok kérdés foglalkozott már azzal, hogy milyen sok ferditést tartalmaz ez a borzalom. Bár úgysem fogod megérteni. Ez biztos.
2017. okt. 21. 12:36
 15/50 anonim ***** válasza:
26%

Én hiszem a test feltámadását,és az örök életet!

Az első feltámadás,Krisztus 2.eljövetelekor fog megtörténni,amikoris a megigazultak támadnak fel,akik elfogadták Krisztus áldozatát bűneik eltörlőjeként.

A Biblia bizonysága szerint,Isten felemeli önmagához a megváltottakat 1000 valós,vagy képletes esztendőre,amikor a Földön Lucifer oly módon kötöztetik meg,hogy elpusztít mindent,ami Isten alkotására emlékeztetett.Tehetetlenül dühöng a Földre zárva,mint az őrült a gumiszobában.

Az 1000 év után lesz a "2.feltámadás",Isten,és szeretet törvénye megvetői számára,hogy megismerhessék kárhozatuk okát.

Ezután következik a bűn,és minden bűnös megsemmisülése Sátánnal együtt.A tűzzel megtisztított Földre leszáll Krisztus elkészített helye,az örökkévalóságra.

A régiek elfelejtődnek.Nem lesz többé fájdalom,és halál.

2017. okt. 21. 13:00
 16/50 anonim ***** válasza:
0%

14.Nemtudom kinek irtál,de,hogy jellemez az már biztos.Ugy tombolsz mint a Sátán legjobb szolgája.

Abbol a különleges bibliádbol,ami nem más mint a többi,mert mindenik Isten szava,még olvastál ilyent Jézusrol mint ahogy te irogatsz.Jézusnak minden ember egyforma volt,sőt azt mondta,hogy "a betegnek van szüksége orvosra".

Te ilyen orvos vagy?

Nem te ellenkezője vagy,Jézus tulajdonságait tagadod,megveted,olyan módon mint az akkori farizeusok/papok tették.

Mert ők megvetették az alacsonyabb rendü embert.De te alacsonyabb rendü létedre megveted az alacsonyt,amivel hatványra emelted magadat,negativ értelemben,mert ők legalább ha hamisan is de a népet vezették,viszonylagos helyzetükben.

Én ugy latom,hogy egy komolytalan csacsogó vagy,szereted a személyeskedést ami nem a keresztény ember kenyere.

Egy keresztény ember nem kötöszködik,nem offol és nem ir siquib szöveget.

Nagyon kiváncsi vagyok melyik valláshoz/gyülekezethez tartozol.

2017. okt. 21. 14:49
 17/50 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy te írod róla "a sátán szolgája", jó magas lóról teszed. Csak ne hogy egyszer jó erősen orra bukj, bele a sáros földbe.
2017. okt. 21. 15:37
 18/50 anonim ***** válasza:
15%

Hogyan lehetne a lator az nap Jézussal, mikor Krisztus feltámadását nem előzheti meg senki?

Mindazon által nem kötött vele a királyságra szövetséget, mint a Tanítványaival.

Jézus maga is majd három napig halott volt, és a feltámadása, után még várnia kellett hogy elfoglalhassa a trónját.

A teljes Bibliának ellene megy az egész értelmezésed, a lator feltámadása a Földre történik, Jézus ezer éves uralma alatt, és mindenki aki eddig meghalt, azok ide támadnak fel.

Az a szó, hogy kárhozat, egy nagyon buta magyar kifejezés, és durva értelmezése az elmarasztaló ítéletnek.

Ez Isten irgalmával, szeretetével, bölcsességével, és hatalmával, összeegyeztethetetlen.

Isten soha nem él vissza a hatalmával, az igazságossága, és a másik két főtulajdonságával összhangban ítélkezik, és nem használja kegyetlenkedésre.

2017. okt. 21. 15:39
 19/50 anonim ***** válasza:
12%

18.Itt fordítás hiba van,mert én utánna néztem,több forditásnak és a pontos fordítás ez:

Lukács.23:42-43."És ezt mondta még:Jézus,emlékezz meg rollam,amikor a királyságodba jutsz.43 Ő pedig ezt mondta neki:Bizony mondom neked ma,velem leszel a Paradicsomban"

Értelemszerűen az jön le,hogy akkor és az nap azt mondta,hogy majd velem leszel a Paradicsomban.Vagyis akkor amikor eljön a Királyságában.

2017. okt. 21. 16:16
 20/50 anonim ***** válasza:
76%

"Bizony mondom neked ma,"

Idézz nekem egyetlen egy másik helyről, ahol Jézus így használja ezt a kifejezést.

Várom.

2017. okt. 21. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!