17.Nem tudtam,hogy a 14 ügyvédet szerződött,vagy önkéntes prókátor vagy de annyit látok,hogy éngemet megbántott és én arra intően reagáltam,te meg társulsz vele,mint aki nem az igazságot nézi,de annál inkább a kezdő támadót.
Én ezt nem tenném.
Kérle olvasd mit ir a 9-ben.
20.Hsz!
Mindenki,aki ismeri a korai Újszövetség másolatokat,tudja,hogy elválasztó vessző nincs sehol,mert azt a jelet később kezdték használni a bibliai görög nyelvben.
A lator,és Jézus nyilvánvalóan nem került nagypénteken a "Paradicsomba",hisz Jézusról tudjuk,hogy harmadnap támadt fel,s utána is csak később ragadtatott el az Atyához.
Miért nem lehet a kérdésemre egyszerűen válaszolni?
A "bizony mondom neked" Jézus egy nagyon gyakori szófordulata. Kérlek idézzétek, hogy hol használja még a "ma" szóval együtt, esetleg más időhatározóval. Gondolom erre sok példának kell lennie.
"Elnézést"
Semmi gond, el van nézve. Máskor majd igyekezz jobban értelmezni a dolgokat és nem kell elnézést kérned értetlenséged okán.
23.Hsz!
Felesleges kérdésre felesleges válaszolni.
Jézusnak az adott mondaton kívül több ezer mondata volt,amit nem ismételgetett.
Sem Jézus,sem a jobb lator nem volt nagypénteken a paradicsomban,hisz Jézus NEM azt igérte.Jézus azt,halála napján"MA",mintegy végrendeletként igérte.
Miért kerülitek a választ?
Mind a ketten olyan sokat tanulmányozzátok a Bibliát, nálam nyílván sokkal jobban ismeritek. Miért nem idéztek egyszerűen olyan igét, amit kértem?
28.Hsz!
Mert nincs értelme a kérdésednek.
Azért nincs értelme, mert sehol sem használja Jézus a "bizony mondom neked" szófordulata után a "ma" szót, ahogy az idézett igében sem?
Egyébként szerintem sincs értelme, azért is kérdeztem.
Hiszen nincs értelme, hogy "bizony mondom neked ma,". (Mikor mondaná neki, holnap, tegnap?) Ez egy értelmetlen kifejezés és egy ferdített Biblián kívül sehol sincs így fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!