Keresztényeknek, keresztény egyházaknak mi az álláspontja a strandolásról?
Biblia azt írja öltözzenek szemérmesen és tisztességesen a nők. A kétrészes, és az egyrészes fürdőruha is sokat megmutat. Ugyanez a kérdés férfiak esetében is. Például fecskében mehetnek strandra keresztény férfiak?
Beszéltem egy keresztény válaszolóval aki szerint teljesen rendben van ha keresztény nő bikiniben megy strandra ahol idegen férfiak vannak. Keresztényektől kérdezem hogy ők is egyetértenek ezzel?
Rákerestem a Sixtus-kápolna freskóira. Tényleg teljesen meztelen alakokat is ábrázolnak.
Bemennek a keresztények imádkozni és meztelen alakok néznek vissza rájuk. Nem hiszem hogy ez ne zavarná őket.
"Nem hiszem hogy ez ne zavarná őket."
Kérdező!
Nem mindenki olyan prűd ám, mint te!
Pl. az őskeresztények sem voltak azok, a későbbiek pedig tudták, hogy itt a meztelenség jelképes.
"Pl. az őskeresztények sem voltak azok, a későbbiek pedig tudták, hogy itt a meztelenség jelképes."
Igazán? Szerinted Jézus fecskében járta a városokat? Mária bikiniben ment ki az utcára?
Én meg a magadfajta beképzelteken szoktam nevetni,akik úgy érzik,hogy a kis fotelükből megmondják,kinek milyen élete van. Mesélj még rólam,figyelek!
Az állam legalább nem baromságokon akad fenn és ha nem vetted volna észre,én nem más szabályokról beszéltem,hanem kifejezetten erről,amit te próbálsz korlátolni. Mifelénk az állam pont lesz@rja,hogy milyen bikiniben megyek strandra,vagy,hogy feltűzöm-e a hajam,vagy nem. Ha nem tetszik,akkor talán neked kéne csomagolnod valami olyan helyre,ahol a nőknek csak a szeme látszódik. Lehet csalódni fogsz,de nem fog egy egész ország behódolni a te igényeidnek.
Akkor tisztázzunk egy két dolgot. A kérdés keresztényekhez szól, tőlük vártam választ. Mivel te nem vagy keresztény nem tudom milyen megfontolásból gondoltad hogy érdekel a véleményed? Ha nem vagy keresztény és nem hiszel benne, nem teljesen mindegy neked milyen szabályokról ír a Biblia vagy más vallás? Aztán, az állam mindig is szabályozta az öltözködést itt Magyarországon is. Nem te döntöd el mikor mit veszel fel sok esetben. Vannak helyek ahol előírják milyen ruházatban léphetsz be. Azt sem teheted meg hogy meztelenül mész ki az utcára mert kijön a rendőrség és bevisznek. A kérdés nem az én igényeimről szól hanem arról hogy mit ír elő a keresztény vallás, de látom ezt sem sikerült megértened. Egyébként az arc eltakarása nem az iszlám vallás előírása, és sok muszlim országban még kendő viselése sem kötelező.
Tehát a kérdéshez semmi közöd és egy rakás butaságot sikerült összehordanod. Szerintem egyértelmű melyikünk nevetséges
Ez még mindig egy nyílt fórum,bármennyire fáj neked,így az szól hozzá,aki akar.
Mellesleg igenis van hozzá közöm,mert a kedves muszlim fajtád ateistákat is erőszakol,utána meg ráfogják a nőre,hogy túl kirívó volt,nem az ő hibájuk. Ez az egész kérdésed is csak erre jó,hogy a sok nőket erőszakoló haverodnak kibúvót keress,hogy ez mind igazából a nő hibája volt,ők csak áldozatai voltak a helyzetnek. Szal ez így már rögtön nem csak a keresztényekre vonatkozik,hanem burkoltan mindenkire,mert senki homlokára nincs ráírva,hogy keresztény,mikor egy muszlim leteperi,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!