Keresztényeknek mi a véleményük a kurucinfo és dzsihádfigyelő oldalakról?
Lehetséges hogy szélsőséges keresztény csoportok állnak mögöttük? - NEM LEHETSÉGES. Az igazi kereszténységtől idegen a gyűlölet.
Vannak képmutató keresztények is, akik annak mondják magukat, viszont annak lényegét megtagadják a gyakorlatban.
A kurzcon jókat lehet röhögni. Leginkább a hozzászólásokon. Meg provokálni. (Amikor a náci ideges :DDD)
A másikat nem ismerem.
Miben hivatkoznak? Esetleg a Biblia verseinek értelmezéséről írnak elemzéseket az oldalon?
Én pl sose olvasom ezeket az oldalakat.
Vagy ha linkelek neked pl orgigo, 888 vagy hír24, 444 oldalakról híreket, akkor azok mögött is keresztény csoportok állnak?
Kuruc: Gyurcsányék alatt volt nagy újdonság, amikor rengeteg lebuktató cikket írtak, illetve segítettek a "föld alatt" szervezkedni úgy, hogy a kormány tehehetlen volt, mert Amerikából működtek. Ekkor még sokat olvastam (habár nem keresztyénként nyilván értettem egyet az emberet kiirtani akaró meg holokauszttagadós dolgokkal, csak érdekesnek találtam az egész helyzetet). De mára már kifulladt, csak összeollóznak cikkeket a netről.
Dzsihádfigyelőt nem követem. Nem is akarom figyelni a dzsihádot nap mint nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!