Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényeknek, keresztény...

Keresztényeknek, keresztény egyházaknak mi az álláspontja a strandolásról?

Figyelt kérdés

Biblia azt írja öltözzenek szemérmesen és tisztességesen a nők. A kétrészes, és az egyrészes fürdőruha is sokat megmutat. Ugyanez a kérdés férfiak esetében is. Például fecskében mehetnek strandra keresztény férfiak?

Beszéltem egy keresztény válaszolóval aki szerint teljesen rendben van ha keresztény nő bikiniben megy strandra ahol idegen férfiak vannak. Keresztényektől kérdezem hogy ők is egyetértenek ezzel?

2019. febr. 5. 10:13
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

"Sőt, a káplánunkkal is voltunk már strandon, szerintem természetes egyházon belül is."

Katolikus papnak tiltott a házasság, de az nem jelent problémát hogy lányokkal megy strandra? Itt szerintem komoly gondok vannak.

2019. febr. 5. 12:59
 12/60 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Szerintem nincs velük semmi bajjuk.
2019. febr. 5. 13:28
 13/60 anonim ***** válasza:
100%
#11, mi is voltunk a plébánosunkkal strandon az ifi csoporttal. Nincs ebben semmi rossz. Miért kell démonizálni a testet? A strandra a bikini valamint a fürdőnadrág az illendő viselet. Nyilván, ha ugyanilyen öltözékben mennénk a misére, az eléggé gáz lenne, de a strandon mas a helyzet. Amúgy sem azért járunk oda, hogy egymás testét nézegessük, senki nem csinált ügyet ebből.
2019. febr. 5. 13:39
 14/60 anonim ***** válasza:
68%
A messiásotokat nem a strandon keresztelte a János?
2019. febr. 5. 13:53
 15/60 anonim ***** válasza:

Végre valami érvelésféle. (utolsó) :)

misére sem azért járunk, hogy egymás testét nézegessük (vagy hova járunk ezért?) akkor máshol miért nem lehet fürdőruhában megjelenni? Máshogy néznek egymásra az emberek strandon, vagy megváltoznak a természetes reakcióik?

2019. febr. 5. 13:54
 16/60 anonim ***** válasza:
(utolsó alatt a 13-ast értettem)
2019. febr. 5. 13:55
 17/60 A kérdező kommentje:

"misére sem azért járunk, hogy egymás testét nézegessük (vagy hova járunk ezért?) akkor máshol miért nem lehet fürdőruhában megjelenni? Máshogy néznek egymásra az emberek strandon, vagy megváltoznak a természetes reakcióik?"

Igy látom én is. Ez egy ellentmondás. Az meg külön érdekes hogy papokkal mennek strandra ahol mindenki majdhogynem meztelen.

2019. febr. 5. 13:58
 18/60 anonim ***** válasza:
9%
17: igen, ez különösen sajnálatos számomra, hogy pap viszi őket.
2019. febr. 5. 14:08
 19/60 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

A katolikus egyháznak ez az álláspontja a strandolásról. És én nagyon tudom ezt helyeselni. Bűnös gondolatok az ember fejében keletkeznek, ha ennek az ember nem tud határt szabni, akkor majdnem mindegy, hogy mi van rajta illetve másokon. Ha nem így lenne, akkor azokban az országokban, ahol a test teljes eltakarása az előírás, ismeretlen lenne a nemi erőszak, pedig nem az.

[link]

2019. febr. 5. 14:51
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
Minden helynek, alkalomnak megvan a szokásos (néhol előírt) öltözéke. Akinek felháborító a bikini a strandon, ne menjen oda!
2019. febr. 5. 14:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!