Miért olyan merevek a hit gyülekezetesek? Miért nem tudnak egy igaz szerelemért engedni?
Nagyon szeretjük egymást. A fejünk búbjáig szerelmesek vagyunk egymásba. Minden passzol. A vallást kivéve. Én hajlandó lettem volna a kompromisszumokra ilyen téren, de nem térnék át. Neki minden héten kimossák az agyát és képtelen lépni felém, csak mondja hogy milyen szar így. Mindketten a szenvedős életfázisban vagyunk ez miatt már több, mint két éve. Nagyon szeretem és képtelen vagyok elfelejteni. Valami ötlet, tanács?
Köszönöm
24 éves lány vagyok. Vagyis inkább nő.
Nos, én próbáltam ismerkedni hitgyülis férfiként nem hitgyülis nőkkel régebben. Az egyiknek egy nem teljesen lezárt kapcsolata volt, a másikról meg később kiderült, hogy élettársi kapcsolatban van valakivel. Nem hívő nőkkel többet soha, csak azokkal, akik komolyan veszik a hitet és az életükön is látszik ez!
Szóval én nem gondolom, hogy a hitgyülivel lenne gond, meg agymosás meg ilyenek. Állítom, hogy nem hívő nővel nem lehet normális monogám kapcsolatot, meg családot alapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!