Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gondolják a férfiak,...

Miért gondolják a férfiak, hogy mivel Istenhívő vagyok, így könnyebben megyek bele párkapcsolatba bárkivel?

Figyelt kérdés

Nem egyszer tapasztaltam ezt. Amikor a világi topmodell jellegű lányok sorra visszautasították őket, akkor hozzám fordulnak és azt hiszik, hogy mivel én nem vagyok úgymond bunkó és nem fogom őket vérig sérteni, ezért simán összejövök velük, a külsőt egyáltalán nem nézve. Engem nagyon szép lánynak tartanak a környezetemben, férfiak és nők egyaránt. Egy párkapcsolatom volt eddig és igenis, hívő-keresztény lányként is megválogatom a partnereim, természetesen más szempontok alapján mint egy világi tenné, de megválogatom. De valamiért nem értem, hogy a férfiak miért érzik azt, hogy nekem bárki jó? Más keresztény lány is tapasztalt hasonlót?

21 éves lány

2018. nov. 1. 19:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ő hivatkozik a Szentírásra, még sem idéz belőle egy verset sem. Ráadásul teszi ezt úgy, hogy állítólag kereszténynek vallja magát, mások hitét pedig lenézi közben. Nagyon "keresztényi" hozzáállás.
2018. nov. 2. 09:49
 32/40 anonim ***** válasza:
90%
Bizonyára túl kedves és megértő vagy. Meg kell tanulnod távolságtartónak lenni.
2018. nov. 2. 11:03
 33/40 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy akárhányszor feljövök erre az oldalra, ateista szardobálás megy a kérdések alatt?

Ez megy élőben is, nekem volt nem hívő barátnőm, csak azért mondom, hogy legalább valaki válaszoljon érdemben is a kerdesre.

Miért jöttem vele össze? Mert könnyebb dolgom volt vele, mint egy hívővel. De egyáltalán nem működött a kapcsolat, a baráti társaságában is csak az ateista szardobálás ment, többet kattogtak a Biblian, mint a gyülekezetben, csak ők egy betűt nem olvasták belőle, csak egymás szájába adták a hülyeséget.

Ő is meg a családja is egy szektás bolondnak nézett, szinte éreztem a levegőben a megvetést.

Pedig én úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy nem érdekel, ha nem hívő, én pozitívan álltam a dologhoz, de tök nem azt kaptam vissza.

Ezért is vagyok úgy vele, hogy csak keresztény lányokkal tudnék úgy együtt lenni. A hit amúgyis egy pozitív tulajdonság egy lánynak, főleg ha kapcsolatban vagy vele. 25F

2018. nov. 3. 10:07
 34/40 Alain Delon ***** válasza:
0%
33: A vallás téveszme. Dicsérjük azokat, akik a valóságtól elrugaszkodva egy elképzelt világban élnek?
2018. nov. 6. 11:54
 35/40 Alain Delon ***** válasza:
0%
27: Helyes!
2018. nov. 6. 11:55
 36/40 Alain Delon ***** válasza:
0%
26: Engem a h_lyeség zavar. A vallás vagy akkor ragozzuk, a hit, téveszme, fantáziavilág, tehát h_lyeség.
2018. nov. 6. 11:59
 37/40 Alain Delon ***** válasza:
0%
26: Ezt megint jól megírtad név nélkül, hogy "Én voltam!". Te vagy a névtelen senki?
2018. nov. 6. 13:42
 38/40 anonim ***** válasza:
93%
re 33 - azért, mert a gyakorit egyre jobban eluralják a mániákus létszemléletű sötét alakok - akik bármi is a kérdés rákezdenek a vallások - és a mi még rosszabb- a hívők szidására. És aljasságukat "valláskritikának" nevezik. Lásd pl 34,35,36. Jobbulást nekik!
2018. nov. 7. 08:43
 39/40 Alain Delon ***** válasza:
9%
38: Téged a vallás akadályoz abban, hogy értelmesen, érthetően, magyarul írjál? Azt észrevettem, hogy az komoly gát tud lenni az értelmes, érthető írásban.
2018. nov. 7. 11:50
 40/40 anonim ***** válasza:
A vallás nélküli hit a legnagyobb hülyeség szerintem. A vallásosakat sem kedvelem, de ők legalább érthető, hogy miért zakkantak, van egy alap (legyen az egy szent könyv pl, vagy egy "próféta" zagyvaságai), de aki csak úgy hisz, az miért teszi?
2018. nov. 7. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!