Miért gondolják a férfiak, hogy mivel Istenhívő vagyok, így könnyebben megyek bele párkapcsolatba bárkivel?
Nem egyszer tapasztaltam ezt. Amikor a világi topmodell jellegű lányok sorra visszautasították őket, akkor hozzám fordulnak és azt hiszik, hogy mivel én nem vagyok úgymond bunkó és nem fogom őket vérig sérteni, ezért simán összejövök velük, a külsőt egyáltalán nem nézve. Engem nagyon szép lánynak tartanak a környezetemben, férfiak és nők egyaránt. Egy párkapcsolatom volt eddig és igenis, hívő-keresztény lányként is megválogatom a partnereim, természetesen más szempontok alapján mint egy világi tenné, de megválogatom. De valamiért nem értem, hogy a férfiak miért érzik azt, hogy nekem bárki jó? Más keresztény lány is tapasztalt hasonlót?
21 éves lány
Az elég baj, ha nem vagy vallásos. Az apostolok nem csak hittek Istenben, hanem hitüket meg is vallották vérükkel és életükkel. Sajnos te akkor rossz úton jársz és nem követed az apostolok példáját.
Tudod az ördögök is hisznek, még is elkárhoznak.
7#
Aki Hivő az a hervasztó?
Nektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint itt sivalkodni? Menjetek a tudományba, ne itt offolgassatok!
Alain Delon nálad ez mánia? Kezeltetni kellene... nem ez volt a kérdés.
Szerintem egyszerűen csak próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!