Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gondolják a férfiak,...

Miért gondolják a férfiak, hogy mivel Istenhívő vagyok, így könnyebben megyek bele párkapcsolatba bárkivel?

Figyelt kérdés

Nem egyszer tapasztaltam ezt. Amikor a világi topmodell jellegű lányok sorra visszautasították őket, akkor hozzám fordulnak és azt hiszik, hogy mivel én nem vagyok úgymond bunkó és nem fogom őket vérig sérteni, ezért simán összejövök velük, a külsőt egyáltalán nem nézve. Engem nagyon szép lánynak tartanak a környezetemben, férfiak és nők egyaránt. Egy párkapcsolatom volt eddig és igenis, hívő-keresztény lányként is megválogatom a partnereim, természetesen más szempontok alapján mint egy világi tenné, de megválogatom. De valamiért nem értem, hogy a férfiak miért érzik azt, hogy nekem bárki jó? Más keresztény lány is tapasztalt hasonlót?

21 éves lány

2018. nov. 1. 19:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, én pont fordítva gondolnám, szerintem egy ilyen lánnyal nehezebb talán a kapcsolatépítés.
2018. nov. 1. 19:42
 2/40 Alain Delon ***** válasza:
35%
Na, aki vallásossal kezd, annál tényleg bajok vannak. A vallásosságnál hervasztóbb dolog nem is kell.
2018. nov. 1. 19:44
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Pont fordítva gondolnám, hiszen egy keresztény lánynak az is fontos, hogy párja is vallásos legyen, ez pedig leszűkíti a kört.
2018. nov. 1. 19:48
 4/40 A kérdező kommentje:
#2: Hívő vagyok, nem vallásos. :)
2018. nov. 1. 19:49
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább úgy gondolnám, hogy az ilyen lánynak nem felel meg akárki, ez azt hiszem, eléggé logikus. Komolyabban gondolja, így nyilván jobban válogat, mint egy valamivel könnyűvérűbb, "pár éjszakára (vagy hétre vagy évre) jó lesz" hozzáállású lány...
2018. nov. 1. 19:51
 6/40 anonim ***** válasza:
71%

Az elég baj, ha nem vagy vallásos. Az apostolok nem csak hittek Istenben, hanem hitüket meg is vallották vérükkel és életükkel. Sajnos te akkor rossz úton jársz és nem követed az apostolok példáját.

Tudod az ördögök is hisznek, még is elkárhoznak.

2018. nov. 1. 19:51
 7/40 Alain Delon ***** válasza:
18%
4: Egy kutya. Hervasztó.
2018. nov. 1. 19:53
 8/40 anonim ***** válasza:
50%

7#

Aki Hivő az a hervasztó?

Nektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint itt sivalkodni? Menjetek a tudományba, ne itt offolgassatok!

2018. nov. 1. 19:58
 9/40 Alain Delon ***** válasza:
30%
8: Igen, a hívő-vallásos hervasztó. Mindent meg is tesznek érte, hogy hervasztóak legyenek.
2018. nov. 1. 19:59
 10/40 anonim ***** válasza:
58%

Alain Delon nálad ez mánia? Kezeltetni kellene... nem ez volt a kérdés.

Szerintem egyszerűen csak próbálkoznak.

2018. nov. 1. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!