Vallásos lányok! Ti belemennétek egy párkapcsolatba egy nem istenhívő/vallásos sráccal?
Vallástól is függ, de gondolom a többség keresztény.
Azért érdekel, mert manapság a nem vallásos lányok már annyira erkölcstelenek, hogy semmi vonzó nincs bennük, de én meg nem vagyok istenhívő, és statisztikai alapon ha vallásos lányt keresnék akkor valószínűleg kereszténybe akadnék bele.
Sőt, a keresztények közt is nagyon sok az álszent, még bennük sem tudnék bízni igazán.
Esetleg más tipp is jöhet, hol találok szolidabb, erkölcsösebb lányokat a valláson kívül.
Szerintem fölösleges köztük keresni.
Semmivel sem erkölcsösebbek, mint az ateisták. Ugyanúgy félrekacsintgatnak, válnak, abortuszra mennek, mint ők - ha olyan a természetük. Ha meg nem, akkor nem a vallástól jobbak.
Én úgy vettem észre, hogy a normálisabbak akikbe belefutottam pont mind vallásosak voltak.
De mondj valami más ötletet akkor, hogyan lehet találni manapság rendes lányokat.
Sok olyan vallásos lány van, aki csak papíron az, de semmi erkölcs, és hidegen hagyja őket ez az egész. Persze vannak olyanok akik ezt maximálisan komolyan gondolják, de velük szinte semmit sem lehet jóformán kezdeni, és általában a többségük csúnya, igénytelen és nem is ad magára, sajnos.
Persze vannak szépek is köztünk, de ők vagy ezzel fárasztanak le a vallással mindenkit, vagy szimplán semmit nem csinálnak ami isten szemében rossz.
Én ateista vagyok ugyan, nem hiszek ilyen istenes dolgokban, most nem megsérteni akarlak, igaz megvagyok keresztelve, de nem olyan családban vagyok aki ezt bárki is komolyabban gondolja. Nekem van barátnőm ő is keresztény és eléggé vallásos a családja, de ő nem ugyan, de azért tisztában van hogy mit lehet és mit nem, igaz harcolnom kellett érte, de sikerült, és boldogok vagyunk,. nem csal meg, tisztel engem ami kölcsönös is persze, és nem nyomul másokra, és nem hagyja hogy más pasik elcsábítsák, mert tisztában van azzal hogy már van párja aki szereti. Ha esetleg ilyen lányokat keresel amilyen nekem van, akkor elmondom hogy ilyet manapság már nem könnyű találni, de nem lehetetlen.
Sajnos hasonlóan látom, köszönöm hogy elmondtad, de ezzel nem igazán segítettél. Sőt, csak tovább romlik tőle a hangulatom, mert már nem találok ilyeneket se mostanában, és akik meg igényesek és hasonló tapasztalataik vannak, azok nem a szebb jövőt vetítik elém.
Ti hol ismertétek meg egymást, hogyan? Esetleg valami ötlet, hogy konkrétabban hogyan van esélyem ilyen lányokat találni? Bevallom kicsit már rá is untam a párkeresésre, mert annyira egyformák mind.
Én az internetes társkersők és nem kis mennyiségű kitartás kombinációját ajánlom.
Ezt a vallás dolgot meg felejtsd el.
Aki nagyon vallásos, az úgyis azt mondja, hogy Istenre akarja építeni az életét, és ez egy ateista mellett lehetetlen. (Arról nem beszélve, hogy mennyi mindent kell csinálni/nem csinálni a képzeletbeli barátja miatt.)
A vallás senkit nem tesz jobb emberré. Ez a nézet csak azért elterjedt, mert a vallás az ember lelkiismeretével játszadozik.
Én ateista vagyok, de meg vagyok róla győződve, hogy a magukat vallásosnak valló emberek 95%-ánál jobb vagyok. (Igen, tudom, egy arrogáns barom vagyok, de legalább nem vagyok képmutató és nem hirdetek olyan "erkölcsi" szabályokat, amik betarthatatlanok és amiket én hágok át elsőként.)
Én is úgy gondolom, hogy elég csekély az összefüggés a vallásosság és erkölcsösség között.
Nincs más mód, mint beszélgetni, és a saját elvárásaid szerint vizsgálódni (például a beszélgetés terelgetésével). Az biztos, hogy ne drogos diszkók körül keresgélj. Iskola, munkahely, szolidabb bulik a megfelelő terep. Utóbbi például normálisabb iskolák körül. De ne várj azonnali teljes sikert.
Én egy normális internetes társkeresőt sem ismerek. Ha tudsz mondani példákat akkor kíváncsi vagyok, de nekem már elfogyott a türelmem, volt hogy minden nap többszáz lányt böngésztem, és minden nap beszélgettem vagy 2-3mal, de egyikben sem volt semmi ami megfogott volna.
Eleve a legtöbb annyira alpári és igénytelen, hogy nőnek sem mondható.
Ja és fizetős dolgokra nincs pénzem, másik átkom, hoyg még szegény is vagyok. Jó, éppen netre még telik meg minimális kajára, de nem fogok fizetni ilyenekért meg hogy valami elit helyekre mászkáljak.
Tudom, hogy csak a vallástól nem lesz senki sem jobb, és én is jobbnak érzem magam a legtöbb vallásosnál, csak tapasztalatból próbáltam köztük.
Az a baj, hogy a diszkózás meg bulizás nem is érdekel. Sőt, taszít, még beszélgetni sem lehet igazán senkivel. Amilyen házibulikat láttam eddig, inkább kihagyom. Lehet hogy tényleg iskolákat kellene járnom, vagy feladni valami szórólapos hirdetést az iskolákban. Tudom hogy gáz, de már nincs más ötletem.
Nem várok azonnali sikert, mert már évek óta sikertelen vagyok, hozzászoktam, csak már nagyon unom.
Amíg a szemeddel keresel, addig nem fogsz találni olyat, aki a lelkednek kell.
Tudod, nekünk nem a szex az első, ahogy a világi emberek előadják. És elég sértő, ahogy beszélnek rólunk ismeretlenül, persze azt hozzáteszik udvariasan, hogy "valószínűleg", meg "állítom", tehát csak feltételeznek, ugyanakkor mélyen el is hiszik ezt és mutathatsz nekik több millió tiszta és erkölcsös életű keresztényt, ők azonnal előszednek a fiók mélyéről egyet, akit lehet mutogatni, mint ellenpélda!
Az megfordult a fejedben, hogy két milliárd ember miért hisz Istenben? Köztük rengeteg tudós, okos ember? Amíg te, kedves kérdező, bár nem tudatosan, de becsmérled a hitünket, addig nem biztos, hogy megkapod az áhított társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!