Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gondolják a férfiak,...

Miért gondolják a férfiak, hogy mivel Istenhívő vagyok, így könnyebben megyek bele párkapcsolatba bárkivel?

Figyelt kérdés

Nem egyszer tapasztaltam ezt. Amikor a világi topmodell jellegű lányok sorra visszautasították őket, akkor hozzám fordulnak és azt hiszik, hogy mivel én nem vagyok úgymond bunkó és nem fogom őket vérig sérteni, ezért simán összejövök velük, a külsőt egyáltalán nem nézve. Engem nagyon szép lánynak tartanak a környezetemben, férfiak és nők egyaránt. Egy párkapcsolatom volt eddig és igenis, hívő-keresztény lányként is megválogatom a partnereim, természetesen más szempontok alapján mint egy világi tenné, de megválogatom. De valamiért nem értem, hogy a férfiak miért érzik azt, hogy nekem bárki jó? Más keresztény lány is tapasztalt hasonlót?

21 éves lány

2018. nov. 1. 19:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Na jó felvilágosítalak most az egyszer, az hogy a férfiak sorra próbálkoznak be nálad az a fiatalságodnak és a szépségednek köszönhető, vallásosságodnak ehhez semmi köze. Hihetnél akár a gyíkemberekben is az sem tántorítaná el őket.
2018. nov. 1. 20:07
 12/40 anonim ***** válasza:
34%

Talán mert a vallásossággal a butaságot azonosítják sokan, és nem alaptalanul. Aki hisz egy régi zsidaj mesekönyvben, az nem túl okos, finoman szólva. A butákat meg könnyebben meg lehet fektetni.

De amúgy én is azt gondolom, hogy egy vallásos csajt nehezebb pont azért, mert nem érdekli a szex, vagy legalábbis a vallása ezt nem engedi neki.

2018. nov. 1. 20:08
 13/40 A kérdező kommentje:

#12: el kell keserítselek: engem igenis érdekel a szexualitás :)

És nem, nem vagyok buta, nem vagyok könnyen megfektethető. :) Ha buta lennék talán nem járnék egyetemre és nem lenne 2 nyelvvizsgám... de most nem dicsekedni szeretnék, hanem megcáfolni a vádad. :)

2018. nov. 1. 20:13
 14/40 anonim ***** válasza:
20%

13

Az egyetem, és a nyelvvizsgák semmit sem bizonyítanak. Istenben hinni naivitás, és ostobaság.

2018. nov. 1. 20:24
 15/40 A kérdező kommentje:
#14: nekem ez bejött, úgymond :) Mind a mai napig is. És általában mindig azok mondják hogy naivitás és ostobaság akik nem vitték valami sokra... Pedig lehet hogy rajtuk segítene a legtöbbet.
2018. nov. 1. 20:37
 16/40 anonim ***** válasza:
26%

15

Milyen szép is a vallásos arrogancia... Tudod mit? Legyél boldog a képzeltbeli barátoddal, és nyugodtan gondolj rólunk, ateistákról bármit, ha ez neked így jobb, akkor hidd azt, hogy te jobb vagy nálunk, mert a láthatatlan fajankó téged "lávol".

2018. nov. 1. 20:45
 17/40 anonim ***** válasza:
77%

"Milyen szép is a vallásos arrogancia"

-itt aki arrogáns, az te vagy, a kérdező nem az. Szánalmas, ahogy nekiestek egy hívőnek, úton-útfélen.

2018. nov. 1. 20:52
 18/40 anonim ***** válasza:
58%

16#

Nem a kérdező az arrogáns, hanem Te és a többi ateista aki a hívőket becsmérli, vegzálja...Az az inteligens ateista aki tiszteletben tartja a Hivők hitét, és nem jönnek a vallásba tűzet szítani, ha nektek ez az életcél ok, egyszer kétszer kaptok választ, de aztán, ha mindenki elfordul majd tőletek az undorító viselkedéseitek miatt, akkor lesztek majd bajban! Mert ezt a nem hívó is utálja, amit ti tesztek!

2018. nov. 1. 21:10
 19/40 anonim ***** válasza:
23%

"

Milyen szép is a vallásos arrogancia... Tudod mit? Legyél boldog a képzeltbeli barátoddal, és nyugodtan gondolj rólunk, ateistákról bármit, ha ez neked így jobb, akkor hidd azt, hogy te jobb vagy nálunk,

mert a láthatatlan fajankó téged "lávol"

Tudod mi a nagy szerencséd? Hogy a Kegyelem Korszaka tart...de amilyen tiszteletlenül beszélsz a Teremtőről az elkeserítő!

2018. nov. 1. 21:13
 20/40 Alain Delon ***** válasza:
52%
15: És akkor felróják, hogy miért hervasztóak a vallásosok? Élő példa vagy rá.
2018. nov. 1. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!