Katolikus vagyok. Nagy bűn, ha néha elolvasom a horoszkópod?
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 10:47
31/34 anonim válasza:
Ennyi agyalást, komolyan...
A horoszkóp fa.szság, ennyi.
32/34 Mansour válasza:
Azt nem értem, hogy miért lenne nekem elvárásom, hogy a horoszkóp igaz legyen, amikor abszolút semmilyen kötődésem nincs hozzá. Értem amit mondasz, csak szerintem rám ez ebben a formában nem vonatkozik. Az egy szubjektív tapasztalat, hogy a busz mindig az ember orra előtt megy el, és érzelmileg érinti az embert, ezért hajlamos mögé látni valamilyen "szándékosságot" vagy rendszerességet. De horoszkóp igazsága vagy nem igazsága engem semmilyen módon nem érint meg.
33/34 Mansour válasza:
Ja, és most esett le, hogy te "AZ" a 69%-os vagy. Először másnak véltelek és más szándékot sejtettem a szavaid mögött. Ezért válaszoltam ingerülten, bocs.
34/34 anonim válasza:
ugyan
ez is csak azt bizonyítja hogy szereted az olyan sztorikat amire semmilyen bizonyíték nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!