Se vallásosként, se nem hívőként nem baj, ha elolvasod a horoszkópokat, mindaddig, amíg tudod, hogy ezek direkt úgy vannak összerakva, hogy minden ember magára ismerjen bennük. Egyszer próbáld meg, hogy elolvasod azt a horoszkópot, ami a születési dátumod szerint nem is vagy, és azt is igaznak fogod találni. Ezért hülyeség. Általánosságokat bárki tud írni, a horoszkópok meg kihasználják azt az emberi tulajdonságot, hogy összefüggéseket próbálun keresni ott, ahol nincs.
2018. okt. 23. 12:06
12/34 anonim válasza:
A horoszkóp ugyanolyan marhaság mint az istenesditek.
2018. okt. 23. 12:16
13/34 anonim válasza:
És mit vársz a horoszkóp elolvasásától? Hogy megmondja a jövődet? Nézz magadba és erre a kérdésre keresd meg a választ. Ha megvan, akkor már könnyeben eltudod dönteni, hogy káros számodra a horoszkóp olvasás vagy sem.
Egyébként nem javallott az biztos. A jövendő mondókhoz való fordulás tiltva van. Ez egyértelmű. Ha jobban érdekel a téma, utánaolvashatsz a miérteknek. Mióta egyszer vettem a fáradtságot, hogy rendesen utána néztem a dolgoknak, én azóta már horoszkópokat se olvasok, pedig nem mintha előtte valami mélyen ezoterikus lettem volna... Röviden, az ezoterikus dolgoknak két variációja van: Vagy légből kapott az egész és akkor mi értelme? Általánosításokra, mesékre akarsz hallgatni? Vagy nem légből kapott, de akkor NAGYON veszélyes! Mindenesetre egyik sem visz jó irányba. Az emberek érdeke, hogy ne foglalkozzanak az ilyesmivel.
2018. okt. 23. 14:54
14/34 anonim válasza:
Önmagában, ha elolvasod, az nem, csak ha hitelt adsz neki. Ezeket tényleg úgy írják, hogy bárkire igaz lehet, tehát nem csak babonaság bennük hinni, hanem szimplán butaság.
2018. okt. 23. 15:02
15/34 anonim válasza:
Csak akkor, ha elhiszed, vagy ha ez alapján csinálsz valamit.
2018. okt. 23. 15:15
16/34 anonim válasza:
Sajnos néha az ember arcába tolják a horoszkópot, így néha elolvassa a főcímet. Nem tartom nagy bűnnek, de ha nemcsak belefutsz, olvasol pár szót és abbahagyod, hanem azzal olvasod, hogy kíváncsi vagy, mit írnak, abból lehetnek problémák.
2018. okt. 23. 16:53
17/34 anonim válasza:
Bűn! Le lehet pontozni, de attól még az lesz. “Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok az Istennek is, a Mammonnak is.“ Mt. 6,24 Vagy a Szentírást veszed alapul vagy a horoszkópot. Egyébként nem csak a horoszkopot tiltja a Biblia, hanem mindenféle ezoterikus dolgot. Ezek nagyon veszélyesek, kaput nyitnak a sátán előtt. Ezért tilos mindenféle ezoterikus dolog a jóslástól a horoszkópig minden..
2018. okt. 23. 19:57
18/34 anonim válasza:
Ja és “nagy bűn” ne méritskéljük a bűnöket. Nincs kicsi is nagy bűn. Minden bűn ami sérti Isten törvényét, azaz minden bűn amit a Szentírás tilt.. Előző voltam..
2018. okt. 23. 19:59
19/34 Mansour válasza:
"Se vallásosként, se nem hívőként nem baj, ha elolvasod a horoszkópokat, mindaddig, amíg tudod, hogy ezek direkt úgy vannak összerakva, hogy minden ember magára ismerjen bennük."
Ez azért nem egészen így van. Mivel rám nagyon jól illik a saját jegyem jellemzése, és szintén ráillik minden ugyanilyen jegyű emberre, akit ismerek (jó, nem túl nagy az ismeretségi köröm). Más jegyek jellemzői viszont egyáltalán nem illenek rám. Szóval valami mégiscsak lehet mögötte. Mondjuk ettől még nem alapoznám rá az életem, vagy a hitem. Már csak azért sem, mert a mai világban az asztrológiát és minden mást, amit az ezotériához sorolnak, nagyon felszínes, gagyi módon művelnek, különösen ezeket a bulvár szintű horoszkópokat. Ezeket eszembe sem jutna elolvasni.
2018. okt. 24. 09:15
20/34 anonim válasza:
#19: Megnézted, elolvastad más jegyek jellemzését is? Én úgy találtam, hogy mindegyik rám illik, és még mások is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!