Hogyan lehet lerázni Jehova Tanúit?
Nem hagynak békén ezek a hívők. Akaratosak. Nem értik meg hogy nem érdekel a vallásuk...
Folyton csöngetnek be hozzám stb.
Mit nem értenek azon, hogy nem aakrok velük foglalkozni? Valami baj van belül vagy mi?
Én elhúzom a függönyt és nézem őket ablakon keresztül idióta mosollyal az arcomon,ők is néznek és egy bizonyos idő után elmennek.
A szomszéd Lajos bácsihoz is becsengettek de csak egyszer,miközben jött kifelé az öreg a házból azt hangoztatta hogy ki a ..isten csenget már megint.Azonnal továbbálltak.
"Katolikus ringyó vagyok, és a feleségemet egy fekete zsidó fiatalemberrel csalom, aki abortuszokat végez egy hadikórházban." - Kingsman (Harry Hart)
Elég ennyit mondanod. A filmtörténelem legnagyobb idézete - szerintem.
azonnal meg kell nekik mondani korrektül tisztán és világosan,
hogy
"Életveszélyes,
Családod elleni bűncselekmény cselekedetnek tartod ha
jehovaként róla beszélgetés szándékkal érkeznek,
mert életveszélyes következményei lehetnek
a jehova szektával való kapcsolatnak
és azonnal távozzanak,
és ha még egyszer vissza jönnek
akkor ne csodálkozzanak hogy a Család védelmem miatt utána lehet örökre nyomorékok lesznek hogy ne tudjanak fenyegetni soha de soha többet,
mert
Senki sincs aki megvédelmezi a családot tőlük."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!