A Jehovás üvöltene a Hitgyülisre, hogy miért nem fogadja el, hogy Jézus egyben Mihály Arkangyal és nem keresztre, hanem oszlopra feszítették, a Hitgyülis meg eretneknek nevezné a Jehovást, mert nem hisz a Szentháromságban, és lejátszana magnóról egy Izraeles számot, hátha meggyőzi.
2018. szept. 29. 20:03
2/28 anonim válasza:
Annihiláció lép fel, kozmikus kataklizma.
2018. szept. 29. 20:05
3/28 anonim válasza:
Az első válaszon jót nevettem, de mennyire igaza van. Mind a ket fél kellően agymosott, de a jehovások legalább békés természetűek, ellentétben a hitgyülisek többségével.
2018. szept. 29. 20:15
4/28 anonim válasza:
Milyen vicces vagy....o
Egyébként, nem egy Hit gyülekezetbe járóval beszélgettem.
S békében vagyunk egymással.
Persze van néhány olyan testvérünk, akik valamikor a Hit gyülekezetébe jártak....
2018. szept. 29. 20:54
5/28 anonim válasza:
gyorsan leírom a többiek előtt: "szektások", "agymosottak", "valláskárosultak" mi csak le akarunk húzni pénzzel mindenkit, el akarjuk választani az embereket a családjuktól, és szándékosan ki akarjuk mosni mindenki agyát.
Legutóbbi Jehovást vagy 1 percig öleltem. Katolikustól, csak "szektás vagy" témán nem jutottam tovább.
2018. szept. 29. 21:40
6/28 anonim válasza:
Agymosottak, ugye hármaska? Csak ti, intelligens, jól informált, tisztán látó emberek ismeritek a teljes valóságot, mert két kifordult szemekkel, és összeszorított ajkakkal elsziszegett szektázó szitoközön között semmi mást nem tesztek, kizárólag tájékozódtok, utána néztek a dolgoknak és mértékadó, hiteles emberekkel beszélgettek. Innen is nagyon valószínűnek látszik mindez.
2018. szept. 29. 21:49
7/28 anonim válasza:
Semmi különös. Két agymosott szekta csak két ellentétes irányú tévtangyűjteménnyel. Lelkesen próbálnák megtéríteni egymást, aztán végül feladnák, aztán pedig lelkesen nyugtatgatnák a saját lelkecskéjük hogy ők legalább mennyire az igazságban vannak.
2018. szept. 29. 21:59
8/28 anonim válasza:
Szépen elbeszélgetnének Izrael és a zsidók imádatáról. :)
2018. szept. 29. 22:00
9/28 anonim válasza:
Semmi különöset.
Az egyik meghallgatná a másik kérését és teljesítené.
Az 'egyik' egy boltban eladó, a 'másik' pedig fizetőképes vevő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!